NAV 2015Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document managementoplossingen, heeft Axians gekozen als nieuwe NAV-partner voor het komende upgrade traject. Ruben Alebregtse, Directeur Finance & Control: “Met NAV2016 kunnen we nog beter en sneller inspelen op de sterk veranderende marktvraag.”

Ruben vervolgd: “We werken sinds 2012 met Microsoft Navision. Het ERP-systeem functioneert goed, maar door de jaren heen is de standaard fors uitgebreid met maatwerk en verschillende add-on’s. Dit willen we terug dringen, zodat we flexibeler zijn om te upgraden naar de nieuwste versie. Op die manier blijven we altijd inspelen op de nieuwste technieken en mogelijkheden in de markt.”

Bewezen in de praktijk

“Met de wens om te upgraden zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe partner. Randvoorwaarden voor ons waren dat de partner betrouwbaar is, een gedegen projectaanpak en bewezen ervaring in de begeleiding van dergelijke trajecten heeft. Door de positieve feedback van andere klanten kwamen wij al snel bij Axians terecht.

Op basis van een deskundig vooronderzoek heeft Axians voor ons een nauwkeurige planning gemaakt. Samen werken we nu volgens Axians’ drie fasen implementatiemethodiek; Analyse & Diagnose, Upgrade & Operationeel en Migratie naar NAV 2016. De inzet van key users speelt hierin een belangrijke rol. Door hun intensieve betrokkenheid groeit het draagvlak en enthousiasme voor het gebruik van ERP binnen onze organisatie.”