Referenties

Bekijk alle Referenties

Vomar Voordeelmarkt: “Nooit meer lege winkelschappen met ShopReplenishment.”

Vomar is al jaren een relatie van Axians en maakte al gebruik van de producten DistRetail, ProductData en PromotieRegie. Inmiddels is ook de oplossing ShopReplenishment volledig uitgerold binnen alle 62 winkels van Vomar Voordeelmarkt. Adem Doymaz, Directeur bedrijfsvoering: “Zelfs de meest ervaren filiaalhouders met heel veel bestelervaring zijn verrast dat zij met ShopReplenishment beter presteren.”
Lees meer

ICTU: “Axians begrijpt hoe de overheid wérkt.”

Axians heeft ICTU geholpen bij de herinrichting van de financiële en projectadministratie. Stichting ICTU is een onafhankelijke adviseur en uitvoerder binnen de overheid. ICTU’s werkveld is de digitale overheid. Axians heeft ervoor gezorgd dat deelapplicaties voor relevante onderdelen nu zijn gekoppeld aan één centraal administratief basissysteem: Exact.
Lees meer

Tallpack: “Mobiel werken binnen handbereik door ICT slimmer in te zetten.”

Tallpack International heeft samen met Axians haar complete automatisering ondergebracht in een volledig geïntegreerde omgeving. Door mobiel werken mogelijk te maken, kunnen medewerkers ‘in het veld’ altijd bij belangrijke data en kan overal realtime gewerkt worden. Berry van den Bogaard, Group Financial Controller bij Tallpack: “Vooral de efficiency die dit oplevert, is een groot winstpunt. Maar bovenal profiteren onze klanten hiervan. Zij krijgen nu 100% aandacht.”
Lees meer

Zuidberg: “Alle fasen in ons productieproces zijn nu volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd.”

Zuidberg Techniek Holding realiseerde, samen met Axians, een compleet geïntegreerde IT-oplossing, van administratie tot aan logistiek, productie en HRM. Deze verregaande automatisering en digitalisering voerde Axians uit op basis van de standaard software Exact Globe en Exact Synergy. Zuidberg: “We hebben nu de ideale balans gevonden tussen standaardoplossingen en bedrijfsspecifiek maatwerk.”
Lees meer