Referenties

Bekijk alle Referenties

Haarshop.nl: “We zijn nu zover dat we met het logistieke proces vooruitlopen op de groei die we nastreven”

Eind 2017 ging Haarshop.nl met Axians om tafel voor een volgende stap in het optimaliseren van de organisatie. In 2018 is een project uitgevoerd waarin het magazijn is gemoderniseerd. Het bijzondere van het project is dat er een interactie tussen een intern transport systeem - de rollenbaan - en Exact WMS is gerealiseerd. De combinatie hiervan zorgt voor snelheid, reductie van foutkansen en de mogelijkheid om verder te groeien.
Lees meer

Minder administratie en snellere facturatie voor Karbouw

Tot voor kort werkten de monteurs van het bedrijf met papieren werkbonnen en formulieren. Omdat dit zowel arbeidsintensief als foutgevoelig was, wilde Karbouw het proces vanaf het vastleggen van een verzoek voor onderhoud en service tot en met de planning, uitvoering en facturatie optimaliseren. De oplossing werd gevonden in een app van ActDigital, naadloos geïntegreerd met Exact Synergy.
Lees meer

Veiling Zaltbommel kiest voor I-Fresh

Na een uitgebreid selectieproces, een proeftuinperiode en de nodige voorgesprekken heeft Veiling Zaltbommel ervoor gekozen om met Axians een partnerschap aan te gaan voor het nieuwe toekomstbestendige ICT platform I-Fresh.
Lees meer

POL Heteren: “Door slimme ICT oplossingen profiteren onze klanten van een betere service en is onze organisatie gegroeid”

Familiebedrijf POL Heteren is in 1968 opgericht met de introductie van het welbekende oranje veiligheidsvest. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot dé leverancier van allerlei middelen op het gebied van verkeer en veiligheid – met 65 medewerkers in dienst. Jaarlijks produceert het bedrijf tienduizenden verkeersborden, met gemeenten als grootste afzetmarkt. Ook verzorgt POL de plaatsing en het beheer van de borden. Het (logistieke) proces van POL Heteren omvat dus nogal wat! De oplossingen van Exact en Axians zijn hiervoor onmisbaar.
Lees meer