Microsoft Dynamics NAV 2017

Het in gebruik nemen van nieuwe softwareversies vraagt om een gedegen aanpak en goede samenwerking. Dit geldt ook bij een upgrade naar Microsoft Dynamics NAV 2017. Wij willen begrijpen wat u belangrijk vindt en zorgen dat onze methodiek aansluit op uw behoefte. Door het verenigen van de expertise van onze klanten met de kennis van onze specialisten zijn we samen succesvol.

Onze aanpak bij een upgrade

  • Begeleidende en/of uitvoerende rol
  • Medewerkers betrekken
  • Overdracht van kennis en expertise
  • Veranderingsproces begeleiden
  • Bewaken voortgang

Proeftuin Dynamics NAV 2017

Bij een upgrade naar Microsoft Dynamics NAV 2017 is ons primaire doel: terug naar de standaard. Om te waken voor verkeerde beslissingen maken wij gebruik van een proeftuin. Vooraf spreken wij samen met de belangrijkste gebruikers af welke processen binnen de software worden ingericht. Hiermee geeft de proeftuin zekerheid dat de software passend is in de ondersteuning van de processen . Ook voorkom je verkeerde besluitvorming.

Met de gebruikers richten we meteen de processen in en beoordelen hoe de nieuwe functionaliteiten bijdragen aan optimalisatie van deze processen. Alle data wordt gemigreerd van de oude naar de nieuwe Microsoft Dynamics NAV versie.

Terug naar de standaard leidt tot een verlaging van kosten voor beheer en onderhoud van de software.

Migreren verouderde ERP-software

Een grote hoeveelheid maatwerk vormt vaak een drempel voor bedrijven om gebruik te maken van recente software. Axians is in staat om in korte tijd:

  1. Het maatwerk te analyseren.
  2. Te adviseren wat de technische mogelijkheden zijn om het maatwerk te migreren.
  3. Inzichtelijk te maken welke maatwerk functies vervangbaar zijn door standaard functionaliteiten uit Microsoft Dynamics NAV 2017
  4. Samen het gesprek te voeren over de keuzes die worden gemaakt in een migratieproject.

Laat uw maatwerk dus geen drempel zijn om te upgraden, want verouderde ERP-software brengt extra kosten en onnodige risico’s met zich mee. Lees er meer over in de whitepaper ‘To upgrade or not to upgrade.’

Referentie Veenman

Van maatwerk naar standaard software

Door goed gebruik van standaard functionaliteiten in NAV is de hoeveelheid maatwerk en het aantal add-ons sterk afgenomen. Dit biedt Veenman de mogelijkheid om sneller te upgraden naar de nieuwste versie van Dynamics NAV.

Ruben Alebregtse, Directeur Finance & Control: “We kunnen nu nog beter en sneller inspelen op de sterk veranderende marktvraag.”

Referentie Dutch Shape

Hightech bedrijf werkt met de nieuwste technologie

Dutch-Shape migreert in één weekend naar de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV dankzij de bewezen upgrade methodiek van Axians.

Guus Engelen, Managing Director bij Dutch-Shape, vertelt over de projectaanpak: “We hadden weinig maatwerk in onze vorige NAV versie, dat was een voordeel. Na de testmigratie heeft de daadwerkelijke conversie in één weekend plaatsgevonden.”

Meer weten over NAV 2017?Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op.Direct contact opnemen