Beheersbare processen vanuit één platform

Traditionele standalone applicaties maken meer en meer plaats voor digitale platformen. Met Microsoft Dynamics NAV hebben bedrijven de beschikking over één geïntegreerd platform voor alle bedrijfsactiviteiten van verkoop, inkoop, productie, assemblage, logistiek, projecten en services tot financiële boekhouding en klantbeheer.

Axians heeft met I-Make een complete add-on aan de standaard toegevoegd voor bedrijven in de maakindustrie. Voor bedrijven in de AGF branche is I-Fresh de standaard aanvulling op Dynamics NAV. Beide add-ons zijn door Microsoft gecertificeerd en werken naadloos samen met de verschillende versies van Dynamics NAV.

ERP voor de maakindustrie ERP voor de AGF-sector Navision upgrade

Integratie met Office 365 en PowerBI

Door de herkenbare look & feel zijn medewerkers snel vertrouwd met de Microsoft Dynamics software. Integratie met veel gebruikte Office software zoals Outlook, Word en Excel maken het dagelijkse werk eenvoudig. Door de feilloze integratie met Outlook kunnen medewerkers bijvoorbeeld direct vanuit een email orders invoeren zonder Dynamics NAV te openen. PowerBI geeft direct inzicht in de stand van zaken binnen de onderneming of binnen afdelingen.

Deze mogelijkheden zijn beschikbaar vanaf Microsoft Dynamics NAV 2017. Lees hier hoe u Microsoft Navision upgrade naar deze nieuwste versie.

 

Microsoft

Microsoft Dynamics NAV

Werken waar je wil met ieder device

Net als de bekende Microsoft Office software, werken ook Dynamics NAV en CRM op Android, IOS en Windows devices.  Met standaard meegeleverde apps kunnen medewerkers ook buiten kantoor op een beveiligde manier toegang krijgen tot de meest recente informatie. Hiermee verandert de manier van  communiceren en wordt de productiviteit verhoogd

Microsoft Dynamics NAV 2016

Inclusief financiële administratie en CRM

Krachtige functionaliteit binnen Dynamics NAV is de integratie met financiële administraties. Van alle financiële boekingen kan direct worden ingezoomd op de logistieke transactie die aan de boeking ten grondslag ligt. Het digitaliseren van inkoopfacturen met goedkeuringsroute is standaard.

De afdeling verkoop heeft met Dynamics CRM direct inzicht in de status per klant. De standaard integratie met Dynamics NAV zorgt voor extra informatie over bijvoorbeeld omzetten, klachten of openstaande facturen.

Microsoft Dynamics NAV 2016

Internationaal samenwerken

Wereldwijd maken meer dan 130.000 bedrijven gebruik van Microsoft Dynamics. De software kan worden gebruikt in de taal die de eindgebruiker wenst. Voor de verschillende landen kunnen financiële administraties worden gevoerd die beschikken over functionaliteiten voor lokale regelingen.

Vanuit een cloud omgeving kan de software goed beveiligd beschikbaar worden gesteld voor gebruikers en hebben zij overal op ieder device toegang tot de juiste informatie. Door de integratie met bijvoorbeeld Skype en SharePoint is het voor medewerkers eenvoudig om samen te werken aan projecten of documenten vanuit verschillende locaties.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft heeft de volgende generatie van haar intelligente business platform Dynamics gepresenteerd. Met Dynamics 365 zijn alle onderdelen binnen de Microsoft cloud geïntegreerd en kunnen deze per organisatie of rol van een medewerker modulair worden geactiveerd. Medewerkers krijgen de beschikking over geïntegreerde business apps en hebben daarmee de software beschikbaar welke nodig is ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden.

Specialisten van Axians hebben de mogelijkheden van Dynamics 365 beoordeeld en zien het platform als dé nieuwe standaard voor bedrijven. De Axians add-ons voor de industrie en AGF worden beschikbaar gemaakt voor het platform, zodat onze klanten gebruik kunnen maken van deze nieuwe technologie. Door op een slimme manier gebruik te maken van de software zal de productiviteit van medewerkers absoluut omhoog gaan.

Meer weten over Dynamics NAV?Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op.Direct contact opnemen