Dynamics 365: voor structuur en real-time inzicht

Microsoft Dynamics 365 is flexibele ERP software voor het stroomlijnen van primaire bedrijfsprocessen. Het systeem kent een sterke financiële basis met geïntegreerde functionaliteiten voor klantbeheer, projecten, logistiek en productie. De software kent een lange historie en werkt inmiddels volledig samen met andere producten uit het Microsoft portfolio, zoals Office 365 en PowerBI.

Axians heeft met I-Make functionaliteiten aan Dynamics 365 toegevoegd voor bedrijven in de maakindustrie, waaronder uitgebreide mogelijkheden voor traceerbeerheid, Shop Floor voor papierloze aansturing van de productievloer, de mogelijkheid om te werken met gereedschappen (bijvoorbeeld matrijzen) en een productconfigurator voor het eenvoudig samenstellen van artikelen en stuklijsten.

Voor bedrijven in de AGF branche hebben wij met I-Fresh de Dynamics 365 software geschikt gemaakt voor bedrijven die dagelijks producten verhandelen of producten van de volle grond verwerken. Functionaliteiten die voor onze klanten veel gemak bieden in de dagelijkse manier van werken zijn bijvoorbeeld partij tracering, omverpakorders en registratie van emballage.

Bij Axians geloven wij dat software de dagelijkse werkprocessen dient te ondersteunen. Onze aanpak is daarom ook gebaseerd op het organiseren van processen om vervolgens samen met de klant te bepalen op welke wijze de software kan ondersteunen. Wij helpen bedrijven die een bestaande ERP applicatie willen vervangen, een verouderde versie van Dynamics NAV willen upgraden of bedrijven die zoeken naar ondersteuning door functionele of technische specialisten.

Wij vertellen graag over de mogelijkheden met Microsoft Dynamics 365. Ook voor een demo of wanneer je eens wil sparren met onze specialisten maken wij tijd!

 

ERP voor de maakindustrie   ERP voor de AGF-sector   Navision upgrade 

Integratie met Office 365 en PowerBI

Door de herkenbare look & feel zijn medewerkers snel vertrouwd met de Microsoft Dynamics software. Integratie met veel gebruikte software zoals Outlook, Word en Excel maken het dagelijkse gebruik eenvoudig. Door de feilloze integratie met Outlook kunnen medewerkers bijvoorbeeld direct vanuit een email orders invoeren of klantinformatie opvragen. Vanuit bijna alle onderdelen in de software kan data naar Excel worden overgezet. PowerBI geeft direct inzicht in de stand van zaken binnen de het bedrijf en maakt het mogelijk om daarbij ook data uit andere bronnen te combineren.

De integraties met andere toepassingen zijn in de laatste versies van Dynamics 365 verder ontwikkeld. Bedrijven die de software al gebruiken hebben met een enhancement plan recht op gebruik van de meest recente  versie van de software. Lees hier hoe Microsoft Navision door een upgrade kan worden omgezet naar een nieuwe versie.

 

Microsoft

Werken waar je wil met ieder device

Net als de bekende Microsoft Office software, werkt ook Dynamics 365 op mobiele apparaten als tablets en smartphones. Voor Android, IOS en Windows devices zijn apps beschikbaar die het mobiel gebruik mogelijk maken. Hiermee kunnen medewerkers ook buiten kantoor op een veilige manier toegang krijgen tot de meest recente informatie over onder andere klanten, orders en facturen. Gebruik van de apps verandert de manier van werken en verhoogt de productiviteit van medewerkers.

Microsoft Dynamics NAV 2016

Inclusief financiële administratie en CRM

Krachtige functionaliteit binnen Dynamics 365 is de integratie met financiële administraties. Van alle financiële boekingen kan direct worden ingezoomd op de logistieke transactie die aan de boeking ten grondslag ligt. Het digitaliseren van inkoopfacturen met goedkeuringsroute is standaard.

De afdeling verkoop heeft met Dynamics CRM direct inzicht in de status per klant. De standaard integratie met Dynamics 365 zorgt voor extra informatie over bijvoorbeeld omzetten, klachten of openstaande facturen.

Microsoft Dynamics NAV 2016

Internationaal samenwerken

Wereldwijd maken meer dan 130.000 bedrijven gebruik van Microsoft Dynamics. De software kan worden gebruikt in de taal die de eindgebruiker wenst. Voor de verschillende landen kunnen financiële administraties worden gevoerd die beschikken over functionaliteiten voor lokale regelingen.

Vanuit een cloud omgeving kan de software goed beveiligd beschikbaar worden gesteld voor gebruikers en hebben zij overal op ieder device toegang tot de juiste informatie. Door de integratie met bijvoorbeeld Skype en SharePoint is het voor medewerkers eenvoudig om samen te werken aan projecten of documenten vanuit verschillende locaties.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft heeft de volgende generatie van haar intelligente business platform Dynamics gepresenteerd. Met Dynamics 365 zijn alle onderdelen binnen de Microsoft cloud geïntegreerd en kunnen deze per organisatie of rol van een medewerker modulair worden geactiveerd. Medewerkers krijgen de beschikking over geïntegreerde business apps en hebben daarmee de software beschikbaar welke nodig is ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden.

Specialisten van Axians hebben de mogelijkheden van Dynamics 365 beoordeeld en zien het platform als dé nieuwe standaard voor bedrijven. De Axians add-ons voor de industrie en AGF worden beschikbaar gemaakt voor het platform, zodat onze klanten gebruik kunnen maken van deze nieuwe technologie. Door op een slimme manier gebruik te maken van de software zal de productiviteit van medewerkers absoluut omhoog gaan.