Wat is Microsoft Dynamics NAV?

Microsoft Dynamics NAV is een volledig geïntegreerde, flexibele bedrijfsmanagementoplossing. Het automatiseert uw primaire bedrijfsprocessen. Meer dan 100.000 bedrijven over de hele wereld gebruiken Dynamics NAV succesvol voor hun boekhouding en financiën, verkoop en marketing & logistiek en productie. Aanvullend op Dynamics NAV heeft Axians met I-Make en I-Fresh standaard ERP-software voor de Productie en AGF gecreëerd.

 

microsoft dynamics nav

NAV 2017: Interactieve demo

Heeft u al kennis gemaakt met Dynamics NAV 2017? In deze nieuwe NAV versie ligt de focus op mobiel werken, gebruikersgemak en functionaliteit. Zo heeft NAV 2017 o.a. een volledig nieuwe user interface, multi device ondersteuning, een BI functionaliteit en integratie met Office 365. Met deze functionaliteiten werken gebruikers efficiënter en productiever.

Ervaar het zelf en volg de  interactieve demo.

 

microsoft dynamics nav

To upgrade or not to upgrade?

Werkt u al jaren met dezelfde versie van uw ERP-systeem? Dan is de kans groot dat het systeem niet meer voldoet aan de laatste stand der techniek. Uw systeem groeit bovendien ook niet mee met de ontwikkelingen in uw markt. Bedrijven met een verouderd systeem missen veel kansen om efficiënter en effectiever te werken. Voorkom dus dat uw ERP-systeem verouderd raakt en migreer op tijd naar de laatste versie.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV voor de maakindustrie

Axians levert met I-Make een totale ERP-oplossing voor productiebedrijven op basis van Microsoft Dynamics NAV. In I-Make zijn functionaliteiten opgenomen die kenmerkend zijn voor deze branche. Hierbij valt onder meer te denken aan: Productiestuklijsten en bewerkingsplannen, Productconfigurator, Configuratie sjablonen  en Grafisch planbord.

NAV maakindustrie

Microsoft Dynamics NAV voor de AGF

Axians levert met I-Fresh een totale softwareoplossing voor bedrijven in de AGF-sector op basis van Microsoft Dynamics NAV. In I-Fresh zijn functionaliteiten opgenomen welke kenmerkend zijn voor de AGF-sector. Hierbij valt onder meer te denken aan de registratie en verwerking van: In- en verkoopcontracten, partijtracering, fustadministratie, verkoopadviesprijzen en eindafrekeningen.

NAV AGF

Dynamics NAV in de cloud

Microsoft Dynamics NAV is ook online in de cloud beschikbaar. Microsoft Dynamics NAV online heeft dezelfde werkwijze en look & feel als de traditionele NAV ERP software, alleen hoeft Dynamics NAV online niet op uw server te worden geïnstalleerd; u gebruikt het vanuit de cloud. Dat betekent vooraf geen grote investeringen in NAV licenties, geen zorgen over het onderhoud, back-up procedures of de beschikbaarheid van uw systeem. Microsoft Dynamics NAV online in de cloud wordt geleverd als Software as a Service (SaaS).