Stel je medewerkers centraal!

Nieuwe medewerkers in dienst, uitdiensttreding, maar ook alle ins en outs rondom medewerkers brengen complexe taken met zich mee. Veel organisaties, van klein tot groot, werken nog niet met een eigen HRM omgeving. Vaak liggen HRM gegevens verspreid in Excel, Outlook en ook ordners en mappen. Dit kost tijd, geld en vergroot de kans op fouten. Kijk je naar je medewerkers als een waardevolle bron van je bedrijfsproces, dan is een eigen HRM omgeving onmisbaar voor jouw organisatie.

HRM Kompas: tot 25% goedkoper en efficiënter werken

De HRM software van Axians helpt jou je HRM processen tot 25% goedkoper, efficiënter, kwalitatief beter en betrouwbaarder te maken. Met onze oplossing HRM Kompas, ben je in staat 360 graden binnen je HRM omgeving te navigeren, je werk sneller en eenvoudiger te doen en de administratieve lasten te reduceren. Zo houden HRM afdelingen meer tijd over voor hun core business zoals loopbaanontwikkeling en coaching!

Klant aan het woord: Elysée Dental Group

“De HR administratie hielden wij voorheen bij in Excel, Outlook en personeelsdossiers. Gezien de groei van het bedrijf en de beperkte FTE aantal op de HR afdeling, waren we genoodzaakt om een en ander te automatiseren en efficiënter in te richten.”

Bekijk hier waarom Elysée Dental Group heeft gekozen voor het automatiseren van de HR processen met HRM Kompas.

Oplossingen voor en door HR professionals

Axians heeft veel ervaring en kennis van HR processen. We doorgronden je bedrijfssituatie en spreken de taal van de HR professional.

Ook zijn we continu bezig met doorontwikkeling van de oplossing. Zo hebben we BI QuickStarts voor HRM toegevoegd. Een intuïtieve en eenvoudige oplossing waarmee je snel inzicht krijgt in HR zaken zoals verlof, verzuim, instroom (doorlooptijd vacatures) en doorstroom, zodat je snel kunt bijsturen waar nodig.

Ben je benieuwd naar onze complete oplossing voor HRM?

Brochure HRM Kompas

Ook deze bedrijven hebben meer tijd gekregen voor strategisch HRM

Ook interessant voor je! Whitepaper 'De verschuivende rol van HRM'Aanvragen