De food retail is volop in beweging

Food retail is topsport. 24/7 probeer jij met je hoofdkantoor of distributiecentrum vooraan in de race te blijven met zowel de beheersing van je assortiment als de goederenstromen door de gehele keten. Twee cruciale levensaders richting jouw filialen of levering aan derden. DistRetail ERP is bewezen in de praktijk, direct bij jouw organisatie inzetbaar en groeit flexibel mee met de ontwikkelingen in de markt.

Hét ERP voor de food retail

Met name binnen de food retail vind je met DistRetail de perfecte aansluiting. Complexe vraagstukken zoals houdbaarheid, HACCP en een diversiteit aan prijsvarianten. Maar ook de dynamische omgeving waarin fusies, toenemende concurrentie en slinkende marges bepalend zijn voor jouw resultaat. Al deze ontwikkelingen kun je met DistRetail aan. Niet voor niets vertrouwen steeds meer Nederlandse supermarkten op DistRetail.

Een veelzijdige en flexibele ERP oplossing

DistRetail bevat alle functionaliteiten die jij als food retailer van een ERP pakket verlangt. Het is een gebruiksvriendelijke, ready to use applicatie met focus op jouw core processen. Met DistRetail haal je een complete ERP oplossing in huis voor een opvallend prettige aanschafprijs.

Meer voordelen van DistRetail

• Snel te implementeren
• Consument georiënteerde marktbenadering
• Optimaliseren van de goederenstromen
• Frequentere leveringen
• Efficiëntere logistiek
• Effectiever assortiment management

Neem een voorsprong op je concurrenten met DistRetail! Maximaal rendement met een minimum aan kosten.

Dedicated ontwikkeld voor de food retail

Steeds meer Nederlandse food retailers vertrouwen op DistRetail. Dé geïntegreerde logistieke oplossing voor jouw interne organisatie en voor het beheersen van het assortiment en de goederenstromen door de gehele retailketen. De applicatie is gebouwd op onze branchekennis die wij al drie decennia hebben van food retail. Jow logistieke en administratieve processen worden in DistRetail naadloos op elkaar afgestemd.

Ontwikkeld samen met food retailers

Nederlandse food retailers zijn door Axians vanaf dag één betrokken bij de ontwikkeling van DistRetail. En tot op de dag van vandaag luistert Axians nog steeds heel goed naar haar retailklanten voor de verdere doorontwikkeling van DistRetail. Jouw specifieke situatie zie je dus direct terug in DistRetail. Een continu proces waarmee DistRetail ook in de toekomst dé toonaangevende ERP oplossing blijft voor de food retail.

Tevreden gebruikers van DistRetail