De food retail is volop in beweging

Food retail is topsport. 24/7 probeert u met uw hoofdkantoor of distributiecentrum vooraan in de race te blijven met zowel de beheersing van uw assortiment als de goederenstromen door uw hele keten. Twee cruciale levensaders richting uw filialen of levering aan derden. DistRetail ERP is bewezen in de praktijk, direct bij u inzetbaar en groeit flexibel mee met de ontwikkelingen in uw markt.

Hét ERP voor de food retail

Met name binnen de food retail vindt u met DistRetail de perfecte aansluiting. Complexe vraagstukken zoals houdbaarheid, HACCP en een diversiteit aan prijsvarianten. Maar ook de dynamische omgeving waarin fusies, toenemende concurrentie en slinkende marges bepalend zijn voor uw resultaat. Al deze ontwikkelingen kunt u met DistRetail aan. Niet voor niets vertrouwen steeds meer Nederlandse supermarkten op DistRetail.

Een veelzijdige en flexibele ERP-oplossing

DistRetail bevat alle functionaliteiten die u als food retailer van een ERP-pakket verlangt. Het is een gebruiksvriendelijke, ready to use applicatie met focus op uw core processen. Met DistRetail haalt u een complete ERP-oplossing in huis voor een opvallend prettige aanschafprijs.

Meer voordelen van DistRetail

• Snel bij u te implementeren
• Consument georiënteerde marktbenadering
• Optimaliseren van uw goederenstromen
• Frequentere leveringen
• Efficiëntere logistiek
• Effectiever assortiment management

Neem een voorsprong op uw concurrenten met DistRetail! Maximaal rendement met een minimum aan kosten.

Dedicated ontwikkeld voor de food retail

Steeds meer Nederlandse food retailers vertrouwen op DistRetail. Dé geïntegreerde logistieke oplossing voor uw interne organisatie en voor het beheersen van het assortiment en de goederenstromen door de gehele retailketen. De applicatie is gebouwd op onze branchekennis die wij al drie decennia hebben van food retail. Uw logistieke en administratieve processen worden in DistRetail naadloos op elkaar afgestemd.

Ontwikkeld samen met food retailers

Nederlandse food retailers zijn door Axians vanaf dag één betrokken bij de ontwikkeling van DistRetail. En tot op de dag van vandaag luistert Axians nog steeds heel goed naar haar retailklanten voor de verdere doorontwikkeling van DistRetail. Uw specifieke situatie ziet u dus direct terug in DistRetail. Een continu proces waarmee DistRetail ook in de toekomst dé toonaangevende ERP-oplossing blijft voor de food retail.

Tevreden gebruikers van DistRetail