Goede ondersteuning geeft u meer tijd voor uw klant

De automotive branche is volop in beweging. Marges staan onder druk, technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en uw klanten verlangen naar goede service met een persoonlijke benadering. Met CarIT kunt u deze uitdagingen aan. Het meest complete softwarepakket in de branche, waarin alle processen rondom werkplaats, magazijn, verkoop, relatiebeheer, planning en tijdregistratie worden ondersteund vanuit één database.

Bouw uw eigen totaaloplossing

Wanneer u kiest voor CarIT heeft u standaard de beschikking over de modules: Werkplaats, Magazijn en Autoverkoop. Hiermee ondersteunt u alle belangrijke bedrijfsprocessen binnen uw dealerorganisatie. Maar u kunt het systeem nog completer maken door aanvullende modules en koppelingen toe te voegen. CarIT DMS is modulair opgebouwd, dat wil zeggen dat u zelf kiest van welke modules u gebruik maakt. U betaalt dus nooit te veel.

Merkspecifieke interfaces

Elk dealerbedrijf is uniek. U voert wellicht meerdere merken naast elkaar. CarIT DMS beschikt daarom over merkspecifieke interfaces voor veel gevoerde merken. Zo heeft u de zekerheid dat uw Dealer Management Systeem perfect aansluit bij de processen binnen uw dealerbedrijf.

Klaar voor de toekomst

Voorziet u een groei van uw bedrijf, bijvoorbeeld door een overname of strategische samenwerking? Dan is het goed om te weten dat CarIT DMS volledig schaalbaar is. Dat wil zeggen dat u kleinschalig begint en naar behoefte het systeem kunt uitbreiden met extra gebruikers, extra functies, extra merken en extra bedrijven.

Geen grote investeringen nodig

In het huidige economische klimaat is het voor u misschien niet mogelijk om grote investeringen te doen. Door onze schaalgrootte binnen veel merken, kunnen wij de ontwikkelings- en onderhoudskosten van ons DMS op een acceptabel peil houden. Dit vertaalt zich terug naar u, in lage gebruikerskosten.

Brochure CarIT

Haal meer uit uw autodealerbedrijf

CarIT DMS richt u in zoals u zelf wilt. Naast de modules die standaard in de applicatie aanwezig zijn, heeft u de mogelijkheid extra modules toe te oegen. Dit kan zowel direct bij aanschaf van CarIT als op een later moment. Met de aanvullende modules maakt u van CarIT DMS een nog completer dealermanagement systeem. Bovendien zijn er ook veel koppelingen met andere applicaties beschikbaar. Deze zijn op elk moment toe te voegen. Op deze manier creëert u zelf een totaaloplossing die perfect aansluit bij de processen en behoeften van uw dealerbedrijf.

Aanvullende modules

 • Bandenregistratie module
  Met de Bandenregistratie module verloopt het wisselen van zomer- en winterbanden een stuk efficiënter. De module bevat slimme functionaliteiten waarmee u bandenwissels makkelijk inplant en registreert.
 • Sales Workflow
  De SalesWorkflowmodule ondersteunt u in het salesproces. Het maakt alle stappen van het verkoopproces inzichtelijk waardoor dit proces een stuk sneller doorlopen kan worden.
 • KPI Dashboard
  Het KPI Dashboard van Axians is dé tool voor autodealers die op elk moment inzage willen hebben in hun actuele cijfers. Waar liggen bijvoorbeeld de belangrijkste kosten en opbrengsten? En hoe staat het met de voorraden? Het KPI Dashboard biedt u als autodealer de mogelijkheid om op dag- of weekniveau de belangrijkste KPI’s te checken om zo tijdig de juiste sturing te kunnen geven.
 • Kasmodule
  De Kasmodule in CarIT vervangt het papieren kasboek. U kunt op ieder moment de module raadplegen, waardoor u het overzicht houdt.
 • Automatische factuurverwerking
  ImageCapture for Invoices is intelligente scan en herken software die uw digitale en papieren facturen eenvoudig digitaal verwerkt en boekt in uw administratie. De digitale fiattering in ImageCapture sluit naadloos aan op de verwerkingen in uw financieel systeem.
 • Planningsmodule
  Via de Planningsmodule plant u simpel en snel de bezetting van uw werkplaats in. De module maakt gebruik van gegevens uit CarIT DMS en bepaalt zo de optimale bezettingsgraad.
 • Tijdregistratie
  Met de Tijdregistratie module regelt u de urenverantwoording van uw personeel.
 • Garantiemodule
  Met de Garantiemodule regelt u alle zaken rondom claimadministratie op merkniveau.

Ook deze bedrijven en merken hebben hun processen geautomatiseerd met CarIT