Smart Business Apps

Uw manier van werken is aan het veranderen. U wilt altijd en overal toegang tot uw actuele bedrijfsinformatie. Wij helpen u hierbij met onze Business Apps. Ons hybride framework biedt voor elk proces en elke situatie een passende oplossing. De apps zijn platform en device onafhankelijk. Uw bestaande processen vormen de basis voor uw nieuwe mobiele bedrijfssoftware, die overal snel en zowel online als offline beschikbaar is.

Business apps

Bespaar tijd & geld

Apps stellen uw organisatie in staat verder te digitaliseren. Papieren formulieren worden vervangen door digitale apps. Dankzij integratie met uw andere software applicaties dienen de ingevoerde gegevens als input om diverse bedrijfsprocessen automatisch in werking te zetten.

Uw data is altijd beschikbaar, ook als u offline bent. Wanneer u weer online bent synchroniseert de app automatisch.

Slimme applicaties

Service App buitendienst

Met de gebruiksvriendelijke app kan uw Servicemedewerker en Installateur zijn planning raadplegen en reistijd en gewerkte uren registreren. Werkzaamheden bij uw klant op locatie worden efficiënt uitgevoerd doordat uw medewerker ter plaatse toegang heeft tot relevante klantinformatie, zoals de historie, onderdelen en tellerstanden van een machine. Nieuwe bestellingen kunnen geplaatst worden via de app, waarna de aanvraag direct binnenkomt bij uw inkoopafdeling.

service app

Kwaliteitscontrole App

Automatiseer uw bedrijfsprocessen met de kwaliteitscontrole App. De app stelt uw Rayonmanager en Inspectie medewerker in staat zijn kwaliteitsbeoordeling formulieren eenvoudig digitaal in te vullen en te ondertekenen. De formulieren worden opgeslagen als PDF-bestand in de huisstijl van uw organisatie en met één druk op de knop verzonden naar uw klant.

kwaliteitscontrole app

HR Procedure App

Deze HR Procedure App geeft HR Managers en Teamleiders snel en overzichtelijk inzicht in personeelsdossiers. Beoordelingsgesprekken worden eenvoudig gedocumenteerd door middel van een formulier en brieven worden automatisch gegenereerd inclusief uw handtekening. Arbeidscontracten zijn per medewerkers direct beschikbaar en de mogelijkheden voor verlenging of beëindiging van het contract inzichtelijk.

HR app

Referentie: Plalloy MTD B.V.

In nauwe samenwerking met Plalloy ontwikkelde Axians een app voor de registratie van testresultaten. Jack van Engelen, Managing Director: “Het proces van het meten van de kwaliteit van onze producten is dankzij deze app efficiënter en betrouwbaarder.”

Voordelen:

  • Vermindering van schrijf, type en rekenwerk
  • Kans op fouten geminimaliseerd
  • Verbeterde traceability van metingen
  • Eenvoudiger en sneller inwerken van nieuwe medewerkers
  • Professionele uitstraling naar klanten

 

App op maat

Ieder bedrijf en iedere branche heeft andere bedrijfsprocessen en doelstellingen. Op basis van aanwezig templates ontwikkelt ons development team snel en eenvoudig mobiele apps die volledig ingericht zijn op de procedures en behoeften van uw organisatie. Wij garanderen een optimale integratie met uw bestaande software pakketten, zoals uw ERP- of CRM-oplossing.

Dankzij het hybride framework is de applicatie beschikbaar op uw computer, tablet en mobiel en wordt ondersteund door Windows, IOS en Android.

App op maat