Bronnen met elkaar verbinden en overzichtelijk presenteren

Om goed samen te kunnen werken is kwalitatief goede informatie belangrijk. Omdat er steeds meer verzuiling van informatie is ontstaan is dat niet eenvoudig. In organisaties moeten dan ook steeds vaker databronnen, processen, netwerken en identiteiten met elkaar geïntegreerd worden. Zelfs steeds meer apparaten en sensors maken onderdeel uit van dit netwerk aan informatiebronnen.

Het is dan ook noodzakelijk om in de toekomst anders om te gaan met informatie. We brengen informatie dichter bij de gebruiker door bronnen beter met elkaar te verbinden en overzichtelijk te presenteren op elk gewenst moment en device. Dat is de kern van ‘eenvoud door integratie’.  Bekijk onze visie in onderstaande animatie of lees hier meer over in de whitepaper ‘Eenvoud door integratie’.

Voorkant whitepaper Eenvoud door integratie

Information Integration Center

Om deze visie te realiseren hebben wij het Information Integration Center opgericht. Dit is een kennis- en expertisecentrum met de focus op slimme integratie van informatie, ondersteund door verschillende frameworks, technologieën en (eigen) solutions. Lees meer over onze aanpak in de brochure ‘Information Integration Center’.

Neptune; de slimme service bus

Of u nu een grote of kleine organisatie bent, de integratiebehoeften gaan steeds vaker verder dan puur en alleen het uitwisselen van berichten. Daarom is Neptune ook meer dan een Enterprise Service Bus (ESB): het is een compleet integratieplatform gericht op het optimaliseren van uw informatievoorziening en bedrijfsprocessen.

Neptune is operating systeem onafhankelijk en heeft lage kosten als gevolg van de inzet van opensource componenten. Daarbij is het geschikt voor zowel on premises als cloud oplossingen. Ontdek wat Neptune uw organisatie kan bieden in onze brochure ‘Het complete integratieplatform voor uw organisatie’.

ButtonsR_Referenties