Mobiele digitalisering: Let’s act digital!

Axians helpt organisaties bij de digitale transformatie. Wij geloven dat het nu tijd is om je bedrijfsprocessen en systemen verder te optimaliseren met mobiele digitaliseringsoplossingen. Om de bedrijfsprocessen in je organisatie efficiënter te maken of de blind spots in je productie- en handelsprocessen aan te pakken.

ActDigital is een intuïtief platform wat vele toepassingen kent voor mobiele digitalisering. Ook voor jouw organisatie en processen kunnen we snel en eenvoudig mobiele applicaties bouwen, specifiek voor jouw processen en naar de wensen van de gebruiker. Een aantal veelvoorkomende toepassingen hebben we hieronder uiteengezet. Heb jij een toepassing die er nog niet bij staat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van ActDigital voor jouw specifieke proces te bespreken!

ActDigital on Service

Wil je ook je service- en onderhoudsproces digitaliseren? Ontdek wat ActDigital in combinatie met Exact Globe of Exact Synergy voor jou kan doen.

Lees meer

ActDigital on Quality

Digitaliseer data rondom kwaliteitsmanagement met ActDigital en verbeter je kwaliteitsniveau!

Lees meer

ActDigital on Time Control

Tijdregistratie op papier vergt veel tijd van medewerkers en brengt onnauwkeurigheid met zich mee. Met ActDigital digitaliseer je deze data snel en foutloos.

Lees meer

ActDigital on Instructions

Voorkom fouten in de volgorde van bewerking tijdens het proces door instructies aan de productielijn te digitaliseren met ActDigital.

Lees meer

ActDigital on Inspections

Is jouw proces rondom certificeringen en inspecties tijdrovend? Digitaliseer en versnel het proces rondom certificeringen en inspecties met ActDigital.

Lees meer

ActDigital on Shop Floor Control

Voorkom fouten door je werkprocessen te digitaliseren. Zo heb je altijd de juiste informatie op de werkvloer met ActDigital voor Shop Floor Control.

Lees meer

ActDigital on Freight

Digitaliseer het proces rondom emballage en retouren voor een effectieve informatie uitwisseling in de keten. Hiermee bespaar je veel tijd en rijbewegingen.

Lees meer

ActDigital on ...?

Heb jij een toepassing die er nog niet bij staat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van ActDigital voor jouw specifieke proces te bespreken!

Lees meer