Kostenbesparing, mobiel werken en digitalisering

De zakelijke dienstverlening is continu in beweging en sterk groeiende. Groeiambities gaan veelal samen met nieuwe uitdagingen. ICT speelt een belangrijke in het realiseren van jouw ambities. Denk hierbij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het inrichten van de IT-infrastructuur en het 24/7, altijd en overal beschikbaar hebben van informatie. Allemaal zaken die in dit digitale tijdperk invloed hebben op de efficiëntie van jouw business. Axians is dé partner die jou ondersteunt op het gebied van toekomstbestendige IT-oplossingen.

Wij weten als geen ander wat er speelt in jouw branche; van kostenbesparing en projecten die onder druk staan, tot aan mobiel werken en digitalisering. Wij weten ook dat niet iedere zakelijke dienstverlener dezelfde processen heeft. Door jaren lang met onze klanten in gesprek te gaan en samen te werken hebben wij de nodige branche kennis opgedaan om jou optimaal te kunnen bedienen. Zo kunnen wij je in alle facetten van de bedrijfsvoering ondersteunen, zoals CRM, HRM, projecten, service verlening, urenregistratie, financiële software en automatische factuurverwerking.

Een digitale transformatie in jouw kantooromgeving

Het automatiseren en digitaliseren van processen levert veel voordelen op. Zo zorgt het voor minder administratieve handelingen en een betere kwaliteit van jouw dienstverlening. Uiteraard moet software je ontzorgen, dus flexibiliteit en een snelle integratie zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een systeem. Exact biedt een geschikt platform voor al jouw processen met Exact Synergy Enterprise en/of Exact Globe. Met dit systeem kun je:

  • Documentstromen automatiseren;
  • Meer rendement halen uit jouw relatiebeheer en sales activiteiten;
  • HRM-processen efficiënter en betrouwbaarder maken;
  • De beste service verlenen aan je klanten;
  • Inzicht krijgen in uren en projecten;
  • Financiële controle krijgen over je organisatie.

Met Exact haal je één compleet systeem in huis waarmee je meer grip krijgt op jouw organisatie, medewerkers en processen. Axians biedt klant specifieke oplossingen gebaseerd op de wensen en behoeften van de branche en jouw organisatie. Ook kunnen we de software van Exact aanvullen met software van o.a. Scan Sys, voor geautomatiseerde factuur- en documentverwerking, en Orbis, voor Business Process Management.  Heb jij specifieke wensen? Dan kunnen we snel op maat gemaakte business apps ontwikkelen vanuit Exact data in combinatie met andere databronnen. Wat je wensen ook zijn; samen met jou halen we het optimale uit jouw ERP-systeem.

Lees hieronder meer over onze eigen ontwikkelde oplossingen voor HRM, IT Service Management en Business Apps.

Xtended HRM: meer tijd voor jouw medewerkers!

Als HR-professional zijn er een hoop administratieve taken die je kant op komen. In-, door- en uitstroomprocessen zorgen voor een stapel document op je bureau die ondertekend moeten worden, waarna alles nog gedigitaliseerd moet worden en bijgehouden in bijvoorbeeld een groot Excel bestand. Naast tijdrovend zijn zulke processen vaak foutgevoelig en heb je weinig controle en inzicht. Met Xtended HRM is dit verleden tijd.

Xtended HRM is dé HR-oplossing waarmee je alle relevante in-, door- en uitstroomprocessen binnen jouw organisatie automatiseert, allemaal vanuit je bestaande Exact Synergy omgeving. Dit zorgt voor één complete omgeving, waarmee je 360 graden inzicht creëert en gemakkelijk bij al je data kunt. Van een bloemetje bij indiensttreding tot performance cycli en eventuele re-integratie cases; Xtended HRM biedt de helpende hand. Zo houd je meer tijd over voor zaken die er écht toe doen, zoals jouw mensen helpen in hun loopbaanontwikkeling en coaching.

Meer weten over Xtended HRM?

Minder stress en meer tevreden klanten, met ServiceNext!

Uw klanten verlangen geweldige service van u. Dat vraagt om een goed ingerichte service afdeling, waarbij processen op de juiste manier zijn ingericht, de juiste prioriteiten worden gesteld en (specifieke) afspraken naar uw klanten tijdig worden nagekomen. De juiste automatisering en workflows van uw IT Service Management processen is hierbij van essentieel belang!

Axians heeft een unieke oplossing ontwikkeld voor Exact Synergy Enterprise: ServiceNext. Hiermee is uw service afdeling in staat effectiever calls af te handelen en heeft u altijd en overal inzicht in contacten, contracten, calls en responsetijden. Uw service afdeling wordt ondersteund om de juiste prioriteiten stellen zodat de productiviteit verbetert en de werkdruk wordt verlaagd.

Meer over ServiceNext

Business Apps die presteren

Experts verwachten dat in 2020 zo’n 20 tot 30 miljard objecten verbonden zijn met het internet. Het zal een stempel gaan drukken op allerlei nieuwe toepassingen en ontwikkelingen, zo ook in uw branche. Doordat apps – en ook Business Apps – ervoor zorgen dat de data van deze ‘verbonden objecten’ gemakkelijk en op elk soort toestel als (real time) informatie beschikbaar zijn, spelen zij een belangrijke rol in uw toekomstige bedrijfsprocessen.

Met de software van Any2info zijn we in staat in korte tijd high-performance business apps te bouwen met datasets, formulieren en persoonlijke dashboards. De apps worden samengesteld, intuïtief via drag & drop, zonder het gebruik van programma code. Hierdoor is het mogelijk om snel en op maat mobiele applicaties te bouwen die een directe toegevoegde waarde vormen op reeds bestaande (databronnen van) ERP – zoals Exact – of industriële systemen. Vanaf nu heeft u uit elke bron, op elk moment, op elke locatie en op elk soort toestel de data die u wenst snel en real time beschikbaar.

Meer over Business Apps

Enkele bedrijven die wij hebben geholpen hun ambities te realiseren