Kostenbesparing, mobiel werken en digitalisering

De zakelijke dienstverlening is een groeiende markt. Om uw groeiambities te realiseren speelt ICT een belangrijke rol. Denkt u hierbij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het inrichten van de IT-infrastructuur en 24/7 altijd en overal beschikbaar hebben van informatie. Axians is dé partner die u hierin kan ondersteunen.

Als geen ander weten wij wat er speelt in uw branche; van kostenbesparing en projecten die onder druk staan, tot aan mobiel werken en digitalisering. Voor alle facetten in uw bedrijfsvoering zoals CRM, HRM, projecten, service verlening, urenregistratie, financiële software en automatische factuurverwerking kunnen wij u ondersteunen.

De digitale transformatie van uw kantooromgeving

Het automatiseren en digitaliseren van processen zorgt voor minder administratieve handelingen en een betere kwaliteit van uw dienstverlening. Bent u op zoek naar flexibele en snel te integreren software oplossingen dan biedt Exact een geschikt platform hiervoor met Exact Synergy Enterprise en/of Exact Globe.

  • Documentstromen automatiseren
  • Meer rendement halen uit uw relatiebeheer en sales activiteiten
  • Uw HRM processen efficiënter en betrouwbaarder te maken
  • De beste service te verlenen aan uw klanten
  • Inzicht krijgen in uren en projecten, en
  • Financiële controle krijgen over uw organisatie

Met Exact haal uw één compleet systeem in huis waarmee u meer grip krijgt op uw organisatie, uw medewerkers en uw processen. Aangevuld met software van o.a. Scan Sys, voor geautomatiseerde factuur- en documentverwerking en Orbis, voor Business Process Management, bieden we klantspecifieke oplossingen gebaseerd op de wensen en behoeften van uw organisatie. Daarnaast kunnen we snel en op maat klantspecifieke business apps ontwikkelen vanuit Exact data gecombineerd met andere databronnen.

Lees hieronder meer over onze eigen ontwikkelde oplossingen voor HRM, CRM, IT Service Management en Business Apps.

HRM Kompas: stel uw medewerkers centraal!

Nieuwe medewerkers in dienst, uitdiensttreding, maar ook alle ins en outs rondom medewerkers brengen complexe taken met zich mee. Veel organisaties, van klein tot groot, werken nog niet met een eigen HRM omgeving. Vaak liggen HRM gegevens verspreid in Excel, Outlook en ook ordners en mappen. Dit kost tijd, geld en vergroot de kans op fouten. Kijkt u naar uw medewerkers als een waardevolle bron van uw bedrijfsproces, dan is een eigen HRM omgeving onmisbaar voor uw organisatie.

De HRM software van Axians helpt u uw HRM processen tot 25% goedkoper, efficiënter, kwalitatief beter en betrouwbaarder te maken. Met onze oplossing HRM Kompas, bent u in staat 360 graden binnen uw HRM omgeving te navigeren, uw werk sneller en eenvoudiger te doen en de administratieve lasten te reduceren. Zo houden HRM afdelingen meer tijd over voor hun core business zoals loopbaanontwikkeling en coaching!

Meer over HRM Kompas

Haal meer omzet uit uw sales inspanningen met CRM Kompas

Koud uitbellen, zomaar bij een prospect op bezoek gaan of een brochure toesturen. De traditionele salesactiviteiten – zoals ze tot voor kort nog gedaan werden – voldoen al lang niet meer. Tegenwoordig is uw salesteam meer gericht op het aangaan van duurzame relaties dan op agressieve verkoop. We zijn meer bezig met relatiebeheer, creatiever en wellicht al gericht op social selling. Het veranderende saleslandschap vraagt om een nieuwe benadering, ondersteund door een tool die al uw activiteiten bundelt, structureert en voor u benaderbaar, inzichtelijk en meetbaar maakt.

Met CRM Kompas beheerst u alle processen van klantcontact tot contract en daarna. Een complete CRM oplossing, gebaseerd op Exact Synergy, die gebaseerd is op drie pijlers:

  • Groei: meer omzet uit bestaande klanten en prospects
  • Aandacht: optimaal rendement uit uw klantcontact
  • Inzicht: altijd en overal inzicht in sales activiteiten en rendement

Meer over CRM Kompas

Minder stress en meer tevreden klanten, met ServiceNext!

Uw klanten verlangen geweldige service van u. Dat vraagt om een goed ingerichte service afdeling, waarbij processen op de juiste manier zijn ingericht, de juiste prioriteiten worden gesteld en (specifieke) afspraken naar uw klanten tijdig worden nagekomen. De juiste automatisering en workflows van uw IT Service Management processen is hierbij van essentieel belang!

Axians heeft een unieke oplossing ontwikkeld voor Exact Synergy Enterprise: ServiceNext. Hiermee is uw service afdeling in staat effectiever calls af te handelen en heeft u altijd en overal inzicht in contacten, contracten, calls en responsetijden. Uw service afdeling wordt ondersteund om de juiste prioriteiten stellen zodat de productiviteit verbetert en de werkdruk wordt verlaagd.

Meer over ServiceNext

Business Apps die presteren

Experts verwachten dat in 2020 zo’n 20 tot 30 miljard objecten verbonden zijn met het internet. Het zal een stempel gaan drukken op allerlei nieuwe toepassingen en ontwikkelingen, zo ook in uw branche. Doordat apps – en ook Business Apps – ervoor zorgen dat de data van deze ‘verbonden objecten’ gemakkelijk en op elk soort toestel als (real time) informatie beschikbaar zijn, spelen zij een belangrijke rol in uw toekomstige bedrijfsprocessen.

Met de software van Any2info zijn we in staat in korte tijd high-performance business apps te bouwen met datasets, formulieren en persoonlijke dashboards. De apps worden samengesteld, intuïtief via drag & drop, zonder het gebruik van programma code. Hierdoor is het mogelijk om snel en op maat mobiele applicaties te bouwen die een directe toegevoegde waarde vormen op reeds bestaande (databronnen van) ERP – zoals Exact – of industriële systemen. Vanaf nu heeft u uit elke bron, op elk moment, op elke locatie en op elk soort toestel de data die u wenst snel en real time beschikbaar.

Meer over Business Apps

Enkele bedrijven die wij hebben geholpen hun ambities te realiseren