Metaal en Machinebouw

Kortere doorlooptijden en kleinere series dwingen u als productiebedrijf om flexibeler om te gaan met het plannen van machines en gereedschappen. Samen met onze klanten werkt Axians aan “operational excellence” op het gebied van verspanen, extrusie, oppervlaktebehandeling, assemblage en installatie. Hierbij staat de drie-eenheid organisatie, proces en technologie centraal.

Met I-Make heeft Axians ERP-software voor de metaalsector. Functionaliteiten als het beheer van certificaten, artikelbeheer met reststukken, uitgebreide voor- en nacalculatie, planning van machines en gereedschappen en shop floor control voor meer controle over het productieproces zijn enkele voorbeelden die de software geschikt maken voor bedrijven in deze branche.

Microsoft Dynamics

I-Make is onderdeel van het intelligente Microsoft platform en integreert feilloos met Office 365, Power BI en Dynamics CRM. Herkenbare software voor al uw medewerkers. Door de integratie kunnen zij meer doen in dezelfde tijd.

Technologie verandert snel en maakt het mogelijk om ERP-software te gebruiken vanuit een online platform. Wanneer u gebruik maakt van Microsoft Dynamics heeft u de mogelijkheid om de software op uw eigen server te installeren of te gebruiken vanuit een cloud omgeving.

 

MS_Dynamics_365

ICT with a human touch

Wij vinden het belangrijk om de uitdagingen van u als klant te begrijpen en samen waarde creëren. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij een implementatie methodiek samengesteld die aansluit op de behoeften en processen in uw branche. Een implementatie betekent voor ons samenwerking, samen met onze klanten zijn wij in staat om projecten succesvol op te leveren.

Met het gebruik van hedendaagse technologie zijn onze klanten in staat om slimmer te werken, sneller inzichten te verkrijgen en op ieder apparaat veilig toegang te hebben tot de systemen.

 

Referentie: HE Tubing

Martijn Lagerweij, Managing Director bij HE Tubing Netherlands B.V., vertelt over hun keuze voor Microsoft Dynamics NAV: “Dankzij NAV, in combinatie met I-Make, hebben wij altijd en overal inzicht in het productieproces, het beheer van gereedschappen en de procescontrole. Dit stelt ons management in staat de organisatie nog beter aan te sturen.”

  • Microsoft Dynamics met I-Make voor beheer van processen
  • Shop floor control voor aansturing op de productievloer en kwaliteitscontrole
  • Power BI voor direct inzicht in de status van processen
  • Altijd en overal toegang tot de juiste data

Meer weten over I-Make?

Wilt u meer informatie over wat I-Make voor uw productiebedrijf in de metaalbranche of machinebouw kan betekenen? Vraag dan de brochure aan en ontdek hoe de rijke functionaliteit de processen binnen uw organisatie optimaliseert.

Vraag brochure aan

ERP metaalbranche

Brochure I-MakeStandaard software voor de metaalbranche & machinebouw.Vraag aan