Kunststof en Chemie

Efficiënt produceren is cruciaal voor de Nederlandse bedrijven in deze sectoren. Optimale controle over de processen en het kunnen garanderen van de gewenste levertijden en kwaliteit van producten zijn essentieel om een goede positie in de markt te behouden. Met de groeiende vraag naar kleinere series is het belangrijk om goed om te gaan met het beheer van materialen en matrijzen, te zorgen voor korte omsteltijden en grip te houden op de productieprocessen.

Axians heeft met I-Make de juiste functionaliteiten voor kunststof- en olieverwerkende bedrijven. Functionaliteiten als contractmanagement, het beheer van recepturen, werken met flexibele eenheden en verpakkingen, Shop Floor Control en traceability zijn enkele voorbeelden die de software geschikt maken voor bedrijven in deze branche.

Microsoft Dynamics

I-Make is onderdeel van het intelligente Microsoft platform en integreert feilloos met Office 365, Power BI en Dynamics CRM. Herkenbare software voor al uw medewerkers. Door de integratie kunnen zij meer doen in dezelfde tijd.

Technologie verandert snel en maakt het mogelijk om ERP-software te gebruiken vanuit een online platform. Wanneer u gebruik maakt van Microsoft Dynamics heeft u de mogelijkheid om de software op uw eigen server te installeren of te gebruiken vanuit een cloud omgeving.

ICT with a human touch

Wij vinden het belangrijk om de uitdagingen van u als klant te begrijpen en samen waarde creëren. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij een implementatie methodiek samengesteld die aansluit op de behoeften en processen in uw branche. Een implementatie betekent voor ons samenwerking, samen met onze klanten zijn wij in staat om projecten succesvol op te leveren.

Met het gebruik van hedendaagse technologie zijn onze klanten in staat om slimmer te werken, sneller inzichten te verkrijgen en op ieder apparaat veilig toegang te hebben tot de systemen.

 

Referentie: Plalloy MTD B.V.

Plalloy MTD B.V. registreert de meetresultaten van hun producten via een speciaal ontwikkelde App, waarbij direct het verloop van de verschillende meetwaardes en de afwijking van de norm inzichtelijk is. In één oogopslag is voor de medewerkers van het lab duidelijk hoe het uiteindelijke meetrapport voor de klant eruit komt te zien. Plalloy bespaart hiermee veel tijd en verhoogt de service graad richting haar klanten.

  • Geavanceerde kwaliteitscontrole
  • Visueel overzicht geeft snel een duidelijk beeld van de resultaten
  • Aanzienlijke tijdwinst
  • Verbetering van de servicegraad naar klanten

Meer weten over I-Make?

Standaard ERP-software voor productiebedrijven

Wilt u meer informatie over wat I-Make voor uw productiebedrijf in de kunststof & chemie kan betekenen? Vraag dan de brochure aan en ontdek hoe de rijke functionaliteit de processen binnen uw organisatie optimaliseert.

Vraag brochure aan

ERP kunststof

Brochure I-MakeStandaard software voor de kunststof & chemie.Vraag aan