Smart Industry = Smart Choice

De Nederlandse economie is sterk en innovatief. Talloze grote en kleine bedrijven zijn koploper in hun nichemarkt. Door nieuwe productietechnologieën en de verdere integratie van ICT in het hele proces van ontwerpen, fabriceren en distribueren, verandert de industrie radicaal.

Wilt u een voorsprong nemen op uw concurrentie? Zorg dan dat u mee gaat in de ontwikkelingen van morgen en kies voor Smart Industry.

Bekijk en beluister in de video wat voor effect Smart Industry heeft op het succes van branchegenoten als Valk Welding en Zuidberg. >>

Smart Productie

In het buitenland produceren goedkoper en dus ‘beter’? Die tijd is voorbij. Het zelf (weer) produceren in Nederland biedt u – als u dit smart doet – verschillende voordelen: meer grip op kwaliteit, meer flexibiliteit, en een betere voorraadoptimalisatie en leverbetrouwbaarheid. Digitalisering en automatisering van de processen binnen uw productiebedrijf, zijn hierbij van essentieel belang.

Wilt u weten hoe de juiste software uw productiebedrijf Smarter kunnen maken? Lees meer over de slimme inzet van ICT bij Zuidberg Frontline Systems.

Lees hier de case

Smart Integratie

Uw klant staat steeds meer centraal. Meer transparantie en ketenintegratie moeten daarbij zorgen voor snellere leveringen met een nog hogere kwaliteit. De juiste data-uitwisseling en optimale samenwerking tussen verschillende systemen zoals met EDI en Service Management, is dan essentieel. Bovendien wilt u altijd en overal mobiel kunnen werken.

Wij helpen u om Smart integraties te realiseren in uw productiebedrijf. Wilt u weten hoe? Lees meer over het inzetten van mobiele oplossingen bij Tallpack International.

Lees hier de case

Smart Data

U produceert continu allerlei data. Deze leveren nuttige stuurinformatie voor kostenbesparingen en kwaliteitsverhoging. Wat hiermee samenhangt is Lean. Het concept waarmee u focust op klantwaarde, procesflow en het elimineren van verspilling. Om dit succesvol toe te passen is de juiste stuurinformatie cruciaal. Business Apps kunnen u hierbij helpen.

Wilt u meer inzicht en slimmer sturing geven aan uw productiebedrijf? Lees meer over het inzetten van Business Apps voor uw productiebedrijf in ons white paper ‘Smart up your production’.

Download het whitepaper

Smart oplossingen voor uw gehele bedrijfsproces

Axians biedt u een compleet platform samen met Exact software. Van CRM, inkoop en voorraadbeheer, productie en service management tot aan uw financiële administratie. Dit maakt uw gehele IT-omgeving innovatiever, inzichtelijker en efficiënter.

Wij zetten uw Exact software en andere bedrijfsapplicaties zorgeloos voor u in de cloud. Zo kunt u zich volledig richten op uw productieproces. En met onze slimme business intelligence tools en business apps krijgt u meer inzicht in uw bedrijfsprocessen, zodat u tijdig kunt anticiperen op de veranderende vraag.

Benieuwd naar onze totaaloplossing? Lees in de brochure meer over de processen die wij voor u kunnen automatiseren en digitaliseren.

Brochure Machinebouw

Axians: dé partner voor slimme metaalbedrijven & machinebouwers

  • Axians blinkt uit in kennis en kwaliteit; gecertificeerd voor o.a. Exact Gold, Apics CPIM, Lean Six Sigma, Prince
  • Customized oplossingen: inrichting van de software volgens uw wensen en behoeften
  • Ontwikkeling van add-on oplossingen in eigen beheer
  • Business Intelligence tools en customized business apps zorgen voor meer inzicht en sturing aan uw organisatie
  • Uw software on premise of veilig in onze eigen cloud omgeving
  • Volledige ondersteuning van uw IT-omgeving, van regulier support tot uitgebreid SLA beheer

Ook deze bedrijven halen meer uit hun productiebedrijf met de oplossingen van Exact & Axians