Meer focus op uw klant

De automotive branche is volop in beweging. Door teruglopende autoverkopen en onderhoud bent u als autodealer genoodzaakt uw bedrijfsvoering efficiënter in te richten. Deze uitdagingen kunt u aan door gebruik te maken van de juiste ICT-oplossingen waardoor u meer tijd krijgt voor uw klant. Kies voor automotive software die perfect aansluit bij de door u gevoerde merken, waarmee u waar krijgt voor uw geld. Een antwoord op al uw vragen vindt u in de software en ondersteunende dienstverlening van Axians.

Perfecte ondersteuning van uw bedrijfsprocessen

Axians is dé ICT-partner voor de automotive branche. Door onze jarenlange ervaring in de automotive business, bieden wij betrouwbare ICT-oplossingen die de bedrijfsprocessen binnen autobedrijven naadloos ondersteunen. Onze state-of-the-art ICT-oplossingen sluiten bovendien goed aan op de door u gevoerde merken. Met onze producten en diensten trekt u uw organisatie naar een hoger plan, door instrumenten die uw bedrijfsvoering optimaliseren en uw rendement verhogen.

Door nauw samen te werken met partners binnen de autobranche, kunnen wij snel inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Axians maakt de dagelijkse werkzaamheden van autodealers een stuk makkelijker, efficiënter en veiliger.

CarIT: dé ERP-backbone van het moderne autodealerbedrijf

CarIT is een DMS en CRM systeem in één, wat uniek is in de markt. Het is dan ook de totaaloplossing voor de automotive branche en is ontwikkeld om de bedrijfsprocessen van het moderne auto(dealer)bedrijf volledig te ondersteunen.

Vanuit de overtuiging dat elk klantcontactmoment – of het nu gaat om onderhoud of APK – een verkoopmoment kan zijn of daarin kan resulteren, is CarIT volledig gecentreerd rondom uw klant.

Meer weten over CarIT?

Wij zijn uw ICT-partner met kennis van automotive

In de markt van DMS-systemen zijn wij een gespecialiseerde speler. Door onze jarenlange ervaring in de automotive branche, hebben wij veel domeinkennis opgebouwd. Deze diepgaande kennis van de bedrijfsprocessen bij autobedrijven zetten wij graag in om toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten.

Onze medewerkers staan bekend als vakkundig en betrokken en hebben gedegen kennis van diverse uiteenlopende merken. Up-to-date kennis van de automotive branche is voor ons een vereiste, daarom houden onze medewerkers de marktontwikkelingen scherp in de gaten. Ze zijn regelmatig aanwezig bij belangrijke automotive beurzen en congressen om op de hoogte te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen. Door gebruikersgroepen en rondetafelsessies te organiseren krijgen wij de input voor het realiseren van nieuwe IT-oplossingen om ook in de toekomst betrouwbare automotive software te kunnen leveren. Regelmatig worden dan ook nieuwe producten aan ons portfolio toegevoegd, zoals autoVHC en ImageCapture van Scan Sys.

Ook deze bedrijven en merken hebben hun processen geautomatiseerd met Axians

 

Ook interessant voor u!Whitepaper 'Op naar een digitale werkplaats: wees klaar voor de connected car'Whitepaper aanvragen