Producten verwerken vanaf de volle grond

Goede vastlegging van gegevens is cruciaal voor AGF bedrijven. Nauwkeurige tarra berekeningen, prijscalculaties en orderregistratie zorgen voor een goede verkoopprijs. Door afspraken over inkoopcontracten digitaal goed te registreren, wordt veel tijd bespaard met afroepen. En door de toenemende eis naar partijtracering dienen vervoersdocumenten en certificaten van oorsprong altijd snel en goed inzichtelijk te zijn.

Voedselveiligheid, operational excellence en een goed managementinformatiesysteem zijn basisvoorwaarden geworden. Producten en/of concepten die iets toevoegen op het gebied van innovatie, gezondheid en beleving krijgen meer schapruimte en hebben toekomst.

Microsoft Dynamics

I-Fresh is onderdeel van het intelligente Microsoft platform en integreert feilloos met Office 365, Power BI en Dynamics CRM. Herkenbare software voor al uw medewerkers. Door de integratie kunnen zij meer doen in dezelfde tijd.

Technologie verandert snel en maakt het mogelijk om ERP-software te gebruiken vanuit een online platform. Wanneer u gebruik maakt van Microsoft Dynamics heeft u de mogelijkheid om de software op uw eigen server te installeren of te gebruiken vanuit een cloud omgeving.

ICT with a human touch

Wij vinden het belangrijk om de uitdagingen van u als klant te begrijpen en samen waarde creëren. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij een implementatie methodiek samengesteld die aansluit op de behoeften en processen in uw branche. Een implementatie betekent voor ons samenwerking, samen met onze klanten zijn wij in staat om projecten succesvol op te leveren.

Met het gebruik van hedendaagse technologie zijn onze klanten in staat om slimmer te werken, sneller inzichten te verkrijgen en op ieder apparaat veilig toegang te hebben tot de systemen.

 

Referentie: Jac van den Oord Potatoes

Leon van den Oord, directeur/eigenaar : “We wilden naar een stuk stabiliteit. I-Fresh, op basis van Dynamics NAV, bracht de oplossing die wij in onze sector nodig hebben.”

  • Microsoft Dynamics met I-Fresh voor beheer van processen
  • Gebruiksvriendelijk, flexibel, toekomstgericht en een stabiel
  • Meer overzicht dankzij eenvoudig te realiseren rapportages
  • Real-time inzicht in klantvraag voor verkoop- en productieafdeling dankzij integratie van klantorders
  • Snel inspelen op behoeften van de klant

Meer weten over I-Fresh?

Wilt u meer informatie over I-Fresh, dé standaard oplossing voor bedrijfsautomatisering voor AGF bedrijven? Vraag direct de brochure aan of neem contact met ons op.

Vraag brochure aan

ERP AGF

I-FreshStandaard software voor de AGF sector.Vraag aan