AGF handel

De uitdagingen in de groente- en fruithandel zijn een optimale bestel- en bezorgservice, voorraadoptimalisatie, een breder klantbeeld, het rendabel maken van kleine afgiftes en de faalkosten in de keten terugbrengen.

De online verkoop groeit en transparantie neemt toe waardoor klanten inzage hebben in prijs en marge.  Voedselveiligheid, operational excellence en een goed managementinformatiesysteem zijn basisvoorwaarden geworden. Producten en/of concepten die iets toevoegen op het gebied van innovatie, gezondheid en beleving krijgen meer schapruimte en hebben toekomst.

Microsoft Dynamics

I-Fresh is onderdeel van het intelligente Microsoft platform en integreert feilloos met Office 365, Power BI en Dynamics CRM. Herkenbare software voor al uw medewerkers. Door de integratie kunnen zij meer doen in dezelfde tijd.

Technologie verandert snel en maakt het mogelijk om ERP-software te gebruiken vanuit een online platform. Wanneer u gebruik maakt van Microsoft Dynamics heeft u de mogelijkheid om de software op uw eigen server te installeren of te gebruiken vanuit een cloud omgeving.

ICT with a human touch

Wij vinden het belangrijk om de uitdagingen van u als klant te begrijpen en samen waarde creëren. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij een implementatie methodiek samengesteld die aansluit op de behoeften en processen in uw branche. Een implementatie betekent voor ons samenwerking, samen met onze klanten zijn wij in staat om projecten succesvol op te leveren.

Met het gebruik van hedendaagse technologie zijn onze klanten in staat om slimmer te werken, sneller inzichten te verkrijgen en op ieder apparaat veilig toegang te hebben tot de systemen.

 

Referentie: BUD Holland

BUD Holland, importeur van exotische fruit & groenten, kiest voor een vernieuwing van hun ERP-oplossing. Stefan van Uffelen, Financieel Directeur: “Met het zicht op de toekomst is vernieuwing noodzakelijk. Wij groeien, dus laten we onze techniek meegroeien.”

BUD Holland kiest hierbij voor I-Fresh, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. “I-Fresh bevat allemaal standaard functionaliteiten voor de AGF branche, zoals import- en export, kwaliteitscontrole, emballage, afrekeningen, commissie verkopen en transportdocumenten.”

ERP AGF

Meer weten over I-Fresh?

Wilt u meer informatie over I-Fresh, dé standaard oplossing voor bedrijfsautomatisering voor AGF handelsbedrijven? Vraag direct de brochure aan of neem contact met ons op.

Vraag brochure aan

ERP AGF

I-FreshStandaard software voor de AGF sector.Vraag aan