Groots in Exact

Als grootste en meest gezellige Exact partner zijn wij iedere dag bezig met het ondersteunen van de ambities van zakelijke dienstverleners met innovatieve bedrijfsoplossingen. Door jarenlange ervaring en kennis van de markt te combineren met software van Exact, bieden wij direct inzetbare oplossingen vol best practices. In de markt maken wij het verschil met de door ons ontwikkelde templates en bouwstenen (add-ons) op het standaard Exact pakket.

Enorm trots zijn wij op onze gewonnen awards:

Dit zijn wij

Axians draait op mensen, zij maken immers het verschil bij onze klanten. We werken samen aan het ontwikkelen en implementeren van business software. Dit doen wij in een informele, inspirerende en authentieke werkomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat als jij plezier in je werkt hebt, de resultaten vanzelf volgen. Van ons krijg je verantwoordelijkheid, vrijheid om jouw werk zelfstandig uit te voeren en ruimte voor eigen initiatief.

Met onze 120 collega’s – verdeeld over twee kleinere business units met ieder zijn eigen specialisaties – organiseren we naast werk regelmatig gezellige borrels en vooral leuke activiteiten. Iedere eerste maandag van de maand vieren wij gezamenlijk al onze verjaardagen onder het genot van de enige échte Bossche Bol of een Brabants worstenbroodje.

We zijn sportief, zoeken onze grenzen op en houden van een feestje. Waar de een graag hardloopt, kiezen andere collega’s voor de auto.

Maak kennis met onze collega’s

Management Consultant Exact, Jeroen van der Zande

“Je staat zelf aan het roer van je eigen loopbaan binnen Axians. Wil je je verder ontwikkelen op een bepaald gebied, dan heb je daar de ruimte voor.”

Lees het hele verhaal van Jeroen

Business Solutions Consultant Exact, Robbert Spijkerman

“Omdat je met maatwerk bezig bent is iedere dag weer anders, dat maakt het werk zo leuk.”

Lees het hele verhaal van Robbert

Medewerker Support, Sandra Pellegrom

“Geweldig als iemand dankzij jouw advies verder kan met zijn werk of bepaalde processen binnen de organisatie kan verbeteren!”

Lees het hele verhaal van Sandra

Business Solutions Consultant, Remco Brouwer

“Samen met de klant staan wij voor verschillende uitdagingen. Het is daarom nooit saai, mijn werk is zó veelzijdig!”

Lees het hele verhaal van Remco