Wij zijn Groots in Exact! Waar wil jij Groots in worden?

Als grootste en meest gezellige Exact partner zijn wij iedere dag bezig met het ondersteunen van de ambities van organisaties in zakelijke dienstverlening, overheid en logistiek, met innovatieve bedrijfsoplossingen. Door jarenlange ervaring en kennis van de markt te combineren met software van Exact, bieden wij direct inzetbare oplossingen vol best practices. In de markt maken wij het verschil met de door ons ontwikkelde templates en bouwstenen (add-ons) op het standaard Exact pakket.

 

Dit zijn wij

Axians draait op mensen, zij maken immers het verschil bij onze klanten. We werken samen aan het ontwikkelen en implementeren van business software. Dit doen wij in een informele, inspirerende en authentieke werkomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat als jij plezier in je werkt hebt, de resultaten vanzelf volgen. Van ons krijg je verantwoordelijkheid, vrijheid om jouw werk zelfstandig uit te voeren en ruimte voor eigen initiatief.

Met onze 120 collega’s – verdeeld over twee business units met ieder zijn eigen specialisaties – organiseren we naast werk regelmatig gezellige borrels en vooral leuke activiteiten. Iedere eerste maandag van de maand vieren wij gezamenlijk al onze verjaardagen onder het genot van de enige échte Bossche Bol of een Brabants worstenbroodje.

We zijn sportief, zoeken onze grenzen op en houden van een feestje. Waar de een graag hardloopt, kiezen andere collega’s voor de auto.

 

Maak kennis met onze collega’s

Management Consultant Exact, Jeroen van der Zande

“Je staat zelf aan het roer van je eigen loopbaan binnen Axians. Wil je je verder ontwikkelen op een bepaald gebied, dan heb je daar de ruimte voor.”

Lees het hele verhaal van Jeroen

 

Business Solutions Consultant Exact, Robbert Spijkerman

“Omdat je met maatwerk bezig bent is iedere dag weer anders, dat maakt het werk zo leuk.”

Lees het hele verhaal van Robbert

 

Support Specialist, Sandra Pellegrom

“Geweldig als iemand dankzij jouw advies verder kan met zijn werk of bepaalde processen binnen de organisatie kan verbeteren!”

Lees het hele verhaal van Sandra

 

Business Solutions Consultant, Remco Brouwer

“Samen met de klant staan wij voor verschillende uitdagingen. Het is daarom nooit saai, mijn werk is zó veelzijdig!”

Lees het hele verhaal van Remco

 

Implementatie Consultant, Ybe de Veer

“Axians is voor mij dé werkgever omdat ik met een leuk en enthousiast team, werk aan mooie projecten om onze klanten te helpen efficiënter te werken.”

Lees het hele verhaal van Ybe

 

Winnaars in Exact software

Enorm trots zijn wij op onze gewonnen awards, mede mogelijk gemaakt door uitzonderlijke teamprestaties:

 

Wil jij ook een winnaar zijn? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons verder helpen te verbeteren en te groeien. Check onze Exact vacatures via het blok rechts of neem vrijblijvend contact op met HR.