Neem contact op
Bel mij terug

Whitepaper: Analytics in de Zorgsector

Zorgorganisaties staan onder grote druk om met minder geld en minder personeel meer zorg te verlenen. Alle reden om de efficiëntie te verhogen. Hier kan analytics bij helpen.

De toepassingsmogelijkheden zijn breed: van beter voorspellen hoeveel zorg je gaat leveren tot beter plannen of het analyseren en verbeteren van zorgpaden. Waar kan jouw organisatie verbeteringen behalen door te sturen op data?

Overal om je heen hoor je tegenwoordig buzz words: big data, artificial intelligence, machine learning, data science, Internet of Things. En ja, het zijn allemaal technologieën die kunnen helpen om je efficiëntie te verhogen en effectiviteit te verbeteren. Het draait echter niet om de technologie, het gaat om het slim gebruiken van informatie. Door te sturen op data kun je beter gefundeerde beslissingen nemen.

In deze whitepaper komen verschillende voorbeelden aan bod uit zo ongeveer alle geledingen van de zorg: ziekenhuiszorg, GGZ, gehandicaptenzorg, ouderenzorg. We hopen we je te inspireren om in je eigen organisatie en in je eigen team aan de slag te gaan met analytics en/of je informatievoorziening naar een hoger niveau te tillen.

Vraag hier je gratis whitepaper Analytics in de Zorgsector aan