Neem contact op
Bel mij terug

SAP BusinessObjects: Information Design Tool – What’s new in 4.x

Datum op aanvraag
0Bekijk selectie

Algemene omschrijving

In deze eendaagse klassikale training maakt u kennis met de veranderingen en nieuwe functionaliteit in de Information Design Tool ten opzichte van de Universe Design Tool (voorheen Designer) die in eerdere versies van SAP BusinessObjects gebruikt werd.

Voor wie is deze opleiding bestemd

De training SAP BusinessObjects Information Design Tool: What’s new in 4.x is bedoeld voor personen die ervaring hebben met het bouwen van universes met behulp van de Universe Design Tool (voorheen Designer) en die geïnteresseerd zijn in de nieuwe mogelijkheden van de Information design Tool.

Voorkennis

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij de training SAP BusinessObjects Universe Design reeds hebben doorlopen en/of praktijkervaring hebben met de Universe Design Tool (voorheen Designer). Bekendheid met SAP BusinessObjects Web Intelligence of SAP BusinessObjects Desktop Intelligence is een pré

Inhoud van de Information Design Tool: What’s new in 4.x training

Deze eendaagse training bestaat uit de volgende modules:

  • Unx- versus Unv-universes
  • Werken met projecten (local & shared)
  • Opbouw van een universe (Connection, Data Foundation & Business Layer)
  • Gewijzigde interfaces, werkwijzen en nieuwe functionaliteit op het gebied van veel gebruikte opties zoals: meetwaarden, loops, aliassen, contexten, zoeklijsten, parameters en navigatiepaden
  • Diverse nieuwe opties in de Information Design Tool (Calculated Columns, Data Foundation Views & Table Families)
  • Werken met de Security Editor en Business Layer Views
  • Werken met Single Source- en Multi Source-universes

Trainingsmateriaal

Het trainingsmateriaal is ontwikkeld door Axians en is Nederlandstalig. De training wordt in het Nederlands gegeven. Op verzoek kan deze training in het Engels gegeven worden. Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname.

Schrijf je in

675,- (excl. BTW)

Voeg toe aan selectie