Neem contact op
Bel mij terug

Over Axians

Axians is de expert in het creëren van solide data management en analytics oplossingen voor datagedreven organisaties. Wij halen toegevoegde waarde uit data, waardoor organisaties aantoonbaar beter presteren. Dit doen wij in verschillende markten, waaronder de Zorg, Industrie, Handel, Onderwijs, Retail, Logistiek, Overheid, Zakelijke Dienstverlening. Tot ons klantportfolio behoren organisaties als: Bugaboo, De Alliantie, Vektis, Rijnstate Ziekenhuis, Concorp, Sundio Group. Niet voor niets maken zij al jaren gebruik van onze diensten.

Mens-tot-mens relatie

Wat ons in de samenwerking uniek maakt is de mens-tot-mens relatie. Wij investeren in een diepgaand begrip van onze klanten, hun doelstellingen, business, cultuur en ambities. Door data in deze context te plaatsen, realiseren wij oplossingen die echt werken voor onze klanten. Van rapportages en het opzetten van een Datawarehouse tot machine learning en complexe voorspellende modellen die personalized marketing en predictive maintenance mogelijk maken.

 

Full-service analytics dienstverlener

Axians heeft als één van de weinige partijen in de markt kennis van analytics oplossingen zelf en de omgeving waarbinnen zij opereren. Van Business Intelligence tot aan Data Science. Wij voeren projecten uit, beheren complete business analytics omgevingen en leveren de benodigde hard- en software. Waar nodig betrekken wij andere business units van Axians voor kennis op het vlak van Security, Cloud en Internet of Things. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen.

 

De kracht van Axians

  • Naast data staat de mens staat centraal
  • Als full-service analytics dienstverlener zijn wij in staat onze klanten volledig te ontzorgen
  • Analytics specialist met de power van een multinational (onderdeel van Vinci)