Neem contact op
Bel mij terug

Over Axians

Wie zijn we en wat doen we?

Sensoren en data vormen de basis voor slimme nieuwe toepassingen waarmee we het leven van mensen verbeteren. Methodes en technieken zoals IoT, machine learning, artificial intelligence, blockchain, data science, virtual reality, portals en (low-code) apps zorgen ervoor dat we data kunnen creëren, transporteren, organiseren en gebruiken.

Bij Axians werken meer dan 100 gedreven specialisten op het gebied van Business Analytics. We creëren met veel plezier solide data management en analytics oplossingen voor data-gedreven organisaties. We halen toegevoegde waarde uit data, waardoor onze klanten betere beslissingen nemen en aantoonbaar beter presteren. Dit doen we in verschillende markten, waaronder de Handel, Industrie, Logistiek, Onderwijs, Overheid, Zakelijke Dienstverlening en Zorg. We werken vanuit Laren, Groningen, Eindhoven, Delft en Zaltbommel.

ICT with a human touch

Wat ons in de samenwerking uniek maakt is de mens-tot-mens relatie: ICT with a human touch. Wij investeren in een diepgaand begrip van onze klanten, hun doelstellingen, business, cultuur en ambities. Door data in deze context te plaatsen, realiseren wij oplossingen die echt werken voor onze klanten.

Van het opzetten van een datawarehouse tot het inrichten van Self Service dashboards. Maar ook voor data science, process mining, machine learning en complexe voorspellende modellen die bijvoorbeeld personalized marketing en predictive maintenance mogelijk maken ben je bij ons aan het juiste adres.

Full-service analytics dienstverlener

Axians heeft als één van de weinige partijen in de markt kennis van analytics oplossingen zelf en de omgeving waarbinnen zij opereren. Van Business Intelligence tot aan Data Science. Wij voeren projecten uit, beheren complete business analytics omgevingen, leveren de benodigde hard- en software en verzorgen trainingen.

Waar nodig betrekken wij andere business units van Axians voor kennis op het vlak van Security, Cloud en Internet of Things. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen.

De kracht van Axians

  • Naast data staat de mens staat centraal;
  • Full-service analytics dienstverlener;
  • Analytics specialist met de power van een multinational (onderdeel van VINCI Energies).