Neem contact op
Bel mij terug

Axians Insights

Met Insights biedt Axians een laagdrempelige dashboard oplossing geschikt voor een grote groep medewerkers. Het is niet langer nodig om keuzes te maken in welke gebruikers toegang kunnen krijgen tot de inzichten. Axians Insights gebruik je naast je bestaande BI tooling. In je bestaande BI tooling behoud je de gebruikelijke licenties voor de power users, managers en analysten die analyses uitvoeren. Juist voor inzichten voor alle andere collega’s is er Axians Insights, waarbij je iedereen kunt laten aansluiten via laptop, mobiel, narrowcasting of integraties! 

Gebruik van dashboards en rapportages

Axians ondersteunt al jaren klanten bij het opzetten van hun data platform en de bijbehorende rapportages en dashboards. Veel van deze klanten investeren in een (modern) datawarehouse waarin verschillende datastromen samen komen. Deze data is opgeschoond en eenvoudig aan elkaar te koppelen zodat mooie dashboards en functionele rapportages gebouwd kunnen worden.

De ‘return’ op deze investering komt uit het gebruik van deze dashboards, rapportages en andere informatieproducten. Medewerkers werken daardoor slimmer en sneller gewerkt, kunnen betere beslissingen nemen en soms is deze informatie nodig voor een zogenaamde ‘license to operate’.  

Toegang tot informatie

Bij een analyse van ons klantportfolio viel op dat het percentage medewerkers wat toegang tot deze informatieproducten krijgt vaak onder de 10% ligt, soms zelfs veel lager. De reden dat veel organisaties niet verder uitbreiden met gebruikerslicenties, heeft te maken met de kosten die hier mee gemoeid zijn. Een gebruikerslicentie om dashboards of rapporten te bekijken kan behoorlijk prijzig zijn. Dit is niet vreemd, de meeste tools bieden de gebruiker de mogelijkheid om eigen dashboards te bouwen, complexe analyses uit te voeren en soms zelfs het inzetten van Artificial Intelligence. Dit om de beste visualisatie voor een dataset te kiezen.  

Insights biedt een alternatief; een eenvoudig en visueel aantrekkelijk product, geprijsd zodat alle medewerkers toegang kunnen krijgen tot informatie. Geen toeters of bellen, simpelweg van data naar visualisatie. 

 

 Belangrijkste voordelen 

  • Eindelijk informatie inzichten voor alle gebruikers 
  • Mooie en eenvoudig leesbare visualisaties 
  • Eenvoud in gebruik én beheer 
  • Cloud native, maar ook geschikt voor on-premise 
  • Geschikt voor pc, tablet, mobiel en narrowcasting 
  • Kan geïntegreerd worden in ERP pakket of intranet 
  • Het distribueren van rapportages via e-mail of fileshares is niet meer nodig
  • Implementie in enkele dagen

Meer weten over Axians Insights?