Neem contact op
Bel mij terug

Industrie

Beter plannen van productie en onderhoud binnen de industrie

Organisaties in de industrie worden geconfronteerd met grote uitdagingen. Uitdagingen die een transformatie van de operationele processen vereisen. Gelukkig is er een manier om je huidige processen te optimaliseren en je tegelijkertijd voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen: Big Data analytics. Deze bieden nieuwe mogelijkheden om de productie te stroomlijnen, schaalvergroting te realiseren en de toewijzing van investeringen beter te beoordelen.

De industrie sector staat voor een volgende stap in haar ontwikkeling. Digitale technologie gaat niet alleen een cruciale rol spelen in het productieproces, maar ook in het onderhoudsproces. Deze digitalisering leidt tot verregaande flexibilisering van het productieproces. Het gebruik van data speelt daarin een bepalende rol.

Een goed data gedreven productie- en onderhoudsproces, leidt tot het efficiënter inzetten van productiemiddelen. Daarnaast wil je ook sneller kunnen anticiperen op veranderingen in de markt en de keten. Dit leidt uiteindelijk tot kostenbesparing.

Binnen de industrie spelen er allerlei ontwikkelingen innovaties zoals 3D printing, nieuwe sensortechnologie, nieuwe generatie robots en Internet of Things. Dankzij deze innovaties produceren de componenten in het productieproces meer data. Door deze data te gebruiken voor analyse doeleinden kunnen we het productieproces slimmer maken.

Wil je meer weten over Smart Industry? Download dan hier ons whitepaper!Hoe wij uitdagingen in de industrie aanpakken

Industrie Analytics Met Industrie Analytics geven we je meer inzicht in rapportages en management informatie. Deze inzichten verkrijg je met je eigen data. Hierdoor kun je processen verbeteren, productiemiddelen efficiënt inzetten en zo kosten minimaliseren. Lees meer

Slimme supply chains Producten die vervaardigd en geleverd worden zijn steeds vaker “connected” met het internet. Ook wordt data van de eindklant steeds vaker gedeeld binnen de keten. Dit stelt de fabrikant in staat om extra diensten te leveren en nog beter aan de vraag van de eindklant te voldoen. Lees meer