Neem contact op
Bel mij terug

Consultancy

‘Het menselijke aspect is wat ons onderscheidt van andere leveranciers’

Onze consultants begrijpen de waarde van data. Wij hebben business analytics specialisten in huis met ruime ervaring en kennis van de markt, de materie van de klant en de technologie van leidende partijen in de analytics markt. Echter wij zijn van mening dat met data alleen het verschil niet wordt gemaakt. Het menselijke aspect is wat ons onderscheidt van andere leveranciers. Wij investeren in een diepgaand begrip van onze klanten, hun doelstellingen, business, cultuur en ambities. Door data in deze context te plaatsen realiseren wij analytics oplossingen die echt werken voor onze klant. Axians beschikt over consultants op het gebied van: Business Intelligence, Datawarehousing, ETL, Financial Performance Management, Big Data en Data Science. Naast consultants bieden wij rond deze onderwerpen ook projectleiders, Scrum masters, business consultants en architecten.

Data Architectuur

Leer onze specialisten kennen

Lukas (final) Erwin (final)Bram (final)Menno (final)

Scrum

In de praktijk werken onze consultants regelmatig volgens de Scrum methodiek, een flexibele manier om software toepassingen te maken met een vaste opleverdatum. Aan de hand van een aantal hulpmiddelen, waaronder roadmaps, sprints en standups, wordt de projectstatus- en voortgang bewaakt. Axians beschikt over Scrum-gecertificeerde consultants die veel ervaring hebben met Scrum.

Axians hanteert daarnaast de projectmethode PRINCE2. Deze methodiek heeft zich al jaren bewezen in de vele projecten die wij op basis van resultaatverplichting hebben uitgevoerd. PRINCE2 is gebaseerd op duidelijke afspraken, resultaat en snelheid. Axians beschikt over PRINCE2-gecertificeerde consultants die veel ervaring hebben met PRINCE2.

microsoft dynamics nav

Gebruik maken van onze expertise?

Wilt u profiteren van onze kennis en ervaring op het gebied van Big Data & Analytics? Neem dan contact met ons, wij helpen u graag verder. Weten wat onze specialisten bezig houdt, lees dan onze blog.

Contact banner