+31 88 988 9000Neem contact op

Artikel | Het belang van data governance en data management

De impact van goede data voor een organisatie is dermate groot dat een investering in tijd en financiën meer dan gerechtvaardigd is. Áls het gaat ‘vliegen’, dat wil zeggen als die goede data binnen de organisatie beschikbaar zijn, werkt dat op allerlei niveaus door.  
Lees meer

Artikel | Betere stuurinformatie en minder registratiedruk

De ouderenzorg verkeert in een precaire situatie: het wordt steeds moeilijker kwaliteit van zorg te leveren met beschikbare middelen, anderzijds eist de samenleving dat wel. Het aantal ouderen met een complexe zorgvraag neemt toe, omdat de maatschappij vergrijst. In dit spanningsveld biedt ICT uitkomst.
Lees meer

Blog | ICT en ouderzorg: een goed huwelijk?

ICT oplossingen op basis van data analytics leveren zorginstellingen betere stuurinformatie ter ondersteuning van de zorg-, kwaliteits- en bedrijfsprocessen. Dat leidt tot meer transparantie en efficiëntie in de zorgorganisatie.
Lees meer

Blog | Orde in de informatiechaos

Als een zorgorganisatie bewust omgaat met zijn informatiehuishouding, betekent dat een flinke kostenbesparing op de lange termijn. Als het moment is aangebroken om te moderniseren ter voorbereiding op een digitale toekomst, hoeft er niet eerst van alles opgeruimd te worden. 
Lees meer