+31 88 988 9000Neem contact op

Artikel | Het belang van data governance en data management

De impact van goede data voor een organisatie is dermate groot dat een investering in tijd en financiën meer dan gerechtvaardigd is. Áls het gaat ‘vliegen’, dat wil zeggen als die goede data binnen de organisatie beschikbaar zijn, werkt dat op allerlei niveaus door.  
Lees meer

Artikel | Datawarehouse maakt eigen regie mogelijk

Door een geautomatiseerd datawarehouse krijg je goed en snel inzicht in de financiële administratie. Het maakt eigen regie mogelijk; je zit ‘dicht op de bal’. Je boekt daarmee grote winst als het gaat om de kwaliteit van de bedrijfsinformatie, efficiency en effectief optreden. 
Lees meer

Blog | Hoeveel kost de buurman?

Afgelopen jaar zag ik in de persberichten langskomen over de wankele positie van de GGZ. Veel instellingen hebben gewoon te weinig geld om iedereen de zorg te geven die hij of zij nodig heeft. Dat is geen nieuws, dacht ik eerst: van geld hebben we nooit genoeg..
Lees meer

Artikel | Meer grip op je eigen data

De geestelijke gezondheidszorg (ggz) staat binnen de zorgsector redelijk op zichzelf. Alleen al door de grote variatie aan activiteiten is de complexiteit binnen het ggz-landschap enorm. De complexiteit binnen de ggz vertaalt zich ook naar de data-omgeving van organisaties.
Lees meer

Blog | Orde in de informatiechaos

Als een zorgorganisatie bewust omgaat met zijn informatiehuishouding, betekent dat een flinke kostenbesparing op de lange termijn. Als het moment is aangebroken om te moderniseren ter voorbereiding op een digitale toekomst, hoeft er niet eerst van alles opgeruimd te worden. 
Lees meer