Acties automatisch uitvoeren

Binnen de standaard functionaliteit van Exact Synergy is het beperkt mogelijk om bedrijfsregels (business rules) af te dwingen of specifiek toe te passen binnen een proces. Ook is het dubbel invoeren van gegevens niet altijd te voorkomen. Met TVM behoort dit tot het verleden en pas je business rules toe in al je processen.Je kan TVM toepassen in alle Business Rules in alle processen van Synergy Enterprise: aanmaken en afhandelen van een werkstroom, invoer en bewerken van relaties, medewerkers, projecten, Solution Builder Entiteiten en meer.

Je kan TVM toepassen in alle Business Rules in alle processen van Synergy Enterprise: aanmaken en afhandelen van een werkstroom, invoer en bewerken van relaties, medewerkers, projecten, Solution Builder Entiteiten en meer. Met de Trigger and Validation Manager bepaal je zelf wanneer de controle wordt uitgevoerd. Je kunt elke entiteit binnen Exact Synergy Enterprise controleren. Op het moment dat een zelf te definiëren ‘gebeurtenis’ (de trigger) zich voor doet, wordt de actie uitgevoerd.

Een trigger kan zijn:

  • Het aanmaken, wijzigen of verwijderen van een entiteit
  • Het invoeren, wijzigen of verwijderen van een specifiek veld op een entiteit
  • Een periodieke evaluatie met behulp van een achtergrondproces

Werken zonder zorgen

Dankzij de Exact Cloud hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Exact verzorgt het systeembeheer, een optimale beveiliging en de dagelijkse back-up. Uiteraard blijf je te allen tijde zelf eigenaar van de data. De beveiliging van jouw gegevens is prioriteit. Dit wordt gerealiseerd door 24/7 monitoring, een dedicated team van specialisten en enterprise level firewalls. Deze beveiliging is van toepassing op alle facetten van de cloud: het fysieke datacentrum, de dataverbinding én het gegevensbeheer.

Doordat je werkt met de Exact Cloud worden updates, nieuwe versies, patches en wettelijke wijzigingen automatisch voor je geïnstalleerd. Dit gebeurt vaak ’s nachts of in het weekend op een vooraf aangekondigd moment. Zo ben je niet alleen met je software altijd bij, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving.

Exact Cloud vs elders

Wellicht werk je al in de cloud met een andere leverancier, of ben je aan het oriënteren welke partij het beste bij jou past. Dan ben je zeker benieuwd naar de voordelen van Exact Cloud ten opzichte van andere leveranciers! Hierbij enkele van de vele voordelen van Exact Cloud:

  • Volledig op de hoogte van de systeemeisen en altijd compliant met de versies van Exact;
  • Kennis van software applicaties en bouwstenen die draaien op je Exact omgeving;
  • Private & public cloud mogelijk;
  • Schaalbaar pay-per-use model;
  • Geen grote investeringen vereist;
  • 24/7 monitoring en optimale beveiliging;
  • Eén leverancier voor zowel de cloud als je Exact applicaties

Meer informatie over deze oplossing?

Zie jij de functionaliteiten van Trigger and Validation Manager wel zitten? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.