Ben jij benieuwd of alle storage naar flash gaat? Hoe zien belangrijke partijen zoals Cisco en NetApp de ontwikkelingen op het gebied van HyperConverged? Wat is laatste stand van zaken rondom FlexPod en hoe log je in het virtuele Datacenter in?

Wat gebeurt er in het Axians Network Operating Center en hoe ziet dat er uit? Wat maakt de data fabric oplossing van NetApp op Azure en AWS eigenlijk zo krachtig? En met het oog op de toekomst: hoe werkt een Selfdriven Datacenter?

Bekijk het in onze vlogs

Erik Lenten, CTO bij Axians en collega Steven de Windt, Solutions Architect Datacenter, gaan in 12 korte vlogs op zoek naar het antwoord op deze vragen. Ze reizen het land door om experts op de gaafste locaties bij o.a. Cisco, NetApp en Equinix hun vragen te stellen en jou een kijkje achter de schermen te geven.

Vul je gegevens hiernaast in om de vlogs van ons te ontvangen. Heb je vragen? Geef een reply op de e-mails of stuur via LinkedIn een persoonlijk bericht aan Erik of Steven.

Ready? Dit ga je zien!

In de eerste vlog zijn Steven en Erik bij NetApp om Wessel Gans (Senior Systems Engineer) naar alle ins en outs van Flash vs. Spinning Disk te vragen. Flash gaat als een speer, waardoor Spinning Disk naar de achtergrond lijkt te verdwijnen. Hoe ziet NetApp dit? Wat zijn de grootste voordelen van Flash, bijvoorbeeld op snelheid, omvang en in relatie tot Back-up as a Service? Een voorjaarzonnetje en lekkere koffie (check het IoT dashboard!) zijn de perfecte ingrediënten voor een goed gesprek.