Terug naar homepagina

CSU: Efficiency voordeel door inzet iPad applicatie

CSU is één van de grootste ondernemingen in Nederland op het gebied van schoonmaak. Ze zijn uitgeroepen tot “Top Employer 2018” en leveren diensten door heel het land. CSU is een “mensenbedrijf” onderscheidt zich in de markt door een hoog kwaliteits- en serviceniveau te bieden aan het klanten

Mobiele applicatie

Samen met de IT-afdeling van CSU hebben we een mobiele web applicatie voor de iPad ontwikkeld. Deze applicatie vervangt de papieren formulieren en de oude systemen om evaluaties van klantbezoeken vast te leggen. Door direct de gegevens vast te leggen brengt deze werkwijze efficiency voordeel en biedt meer mogelijkheden om de kwaliteit van de dienstverlening nog verder te verhogen.

Een rayonmanager kan middels deze mobiele applicatie samen met de klant eenvoudig en snel een standopname, opmerking, algemene waardering en actie vastleggen. De standopname wordt zowel door de rayonmanager als de klant digitaal ondertekend en daarna direct  als PDF per e-mail verzonden naar de klant en opgeslagen in de database op het Power system.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van slimme business apps voor jouw organisatie?
Neem gerust contact met ons op via +31(0)88 988 90 00.

Artikelen per onderwerp
Powered by