Blogs & Resources

IoT succesvol implementeren

start met een pilot bij een van uw klanten

Een onderdeel van de marktintroductie van een dienst, is het uitvoeren van een pilot bij een van uw klanten: uw launching customer. Deze stap kan het verschil betekenen tussen gewoonweg een goed idee of een vliegende start.
Lees meer

Augmented reality bij machine-onderhoud

Van innovatie naar alledaags hulpmiddel

Het onderhoud van machines behoeft nog steeds handwerk, maar dankzij augmented reality kunnen experts op afstand worden ingezet om sneller en goedkoper problemen op te lossen.
Lees meer

Drie belangrijke kenmerken van een sterk IoT-cloudplatform

Internet of Things (IoT) biedt bedrijven mooie kansen om te innoveren. Het groeiend aantal IoT-cloudplatforms kan het echter behoorlijk ingewikkeld maken om het juiste platform te selecteren. Er zijn enkele kenmerken waar u goed op moet letten, om er zeker van te zijn dat u voor een kwalitatief goede oplossing gaat.
Lees meer

Roadmap: De route naar Connected Machines

Op elke klantlocatie en 24/7

Als machineleverancier weet u dat het belangrijk is om nu de kansen van Connected Machines te benutten, maar weet u ook welke route u het beste kunt nemen om van meerwaarde te zijn voor u en uw klanten?
Lees meer

Zo kiest u de juiste IoT-partner

Let op deze vier aandachtspunten

Toepassen van IoT is geen keuze die u van de een op de andere dag maakt. Samen met de juiste IoT-partner kunt u waardevolle informatie uit data halen en uw businessmodel versterken.
Lees meer

E-book: Blik op Industry 4.0

De verschuiving van machine naar dienst

U heeft de term Industry 4.0 vast wel eens voorbij horen komen. Maar wat houdt deze vierde industriële revolutie precies in? En hoe kunt u gebruikmaken van de voordelen van de snelle technologische ontwikkelingen?
Lees meer

De kracht van verbindingen

In 1984 vond Cisco een kastje uit en noemde dat een router. De router koppelde twee netwerken, zodat computers in staat waren met elkaar te communiceren. Eerst was het puur een netwerk van computers, daarna volgden koppelingen met social media en ecommerce-omgevingen. Inmiddels worden netwerken gebruikt om machines met sensoren tot leven te wekken.
Lees meer

Protect, detect en respond

de formule voor dataveiligheid in een IoT-omgeving

Het beveiligen van een end-to-end IoT-infrastructuur is technisch en logistiek gezien een complexe uitdaging. Voor de security worden vaak de volgende principes gehanteerd: protect, detect en respond.
Lees meer

Informatiedocument IoT Game

Voeg waarde toe aan uw organisatie

Hoewel IoT doorgaans als een technisch onderwerp wordt beschouwd, richten we ons bij de IoT Game volledig op de business. Op welke manier kunt u uw organisatie met IoT optimaliseren?
Lees meer

Whitepaper: De zeven componenten

van Machine as a Service

Uit welke componenten bestaat een goede MaaS-oplossing? Wat doet u zelf en voor welke zaken kunt u terecht bij een IT-partner? U leest het in deze whitepaper.
Lees meer

Evolueer mee met Industry 4.0

en benut deze vier voordelen

Bij machineleveranciers zijn grote veranderingen aan de gang. Vroeger werd een machine geleverd en daar hield het op. Nu leveren we diensten, gebaseerd op kennis uit data.
Lees meer

Whitepaper: Predictive maintenance

Op weg naar 100% voorspelbaar onderhoud

In de huidige 24-uurseconomie moeten productiebedrijven niet alleen sneller leveren, het is ook noodzakelijk om de kwaliteit van de eindproducten continu aan te scherpen. Perfect onderhoud is een must.
Lees meer