Aanvraag IoT Game

Bij veel organisaties heerst nog onduidelijkheid over wat Internet of Things (IoT) precies inhoudt. Hoewel het doorgaans als een technisch onderwerp wordt beschouwd, richten we ons bij de IoT Game volledig op de business. Wat zijn interessante businesscases en op welke manier kunt u uw organisatie met IoT optimaliseren? Door hier samen met collega’s uit diverse afdelingen en eventueel externe relaties op een actieve manier mee aan de slag te gaan, keert u vol inspiratie en nieuwe ideeën terug naar uw organisatie!

Enkele redenen om deel te nemen:

  • U krijgt een introductie over wat IoT (Internet of Things) precies inhoudt en wat de meest recente ontwikkelingen zijn.
  • U komt te weten hoe u waarde aan uw organisatie kunt toevoegen met IoT.
  • U keert terug naar de organisatie met veel waardevolle inzichten en inspiratie.
  • U maakt diverse stakeholders enthousiast en betrekt ze op een aansprekende manier bij uw plan.

De workshop is geschikt voor alle (middel)grote organisaties met interesse in IoT. In vrijwel iedere branche zijn met IoT mooie voordelen te behalen!

Voor een volledige uitleg van de IoT Game, verwijzen we graag naar ons informatiedocument.

Workshop boeken

De workshop duurt een dagdeel. Dit is inclusief voorbereiding, de complete verzorging van de workshop en een uitgebreide evaluatie achteraf. Het vindt plaats bij Axians, in uw organisatie of op een externe locatie naar wens. U kunt uw voorkeur voor een locatie en een datum of periode aangeven in onderstaand formulier. De definitieve kosten hangen mede af van de grootte van de groep en de locatie.