Cloud Services

Met Cloud Services vergroot u de concurrentiekracht van uw organisatie. Hoe? Door een veel flexibeler en kostenefficiënter IT-model. Door bepaalde IT-processen onder te brengen in de cloud kunnen nieuwe applicaties en andere mogelijkheden sneller ingezet worden. Door Cloud Services maakt u vermogen vrij door IT-kosten om te vormen van Capex in Opex.

Waarvoor kunt u ze gebruiken?

De voornaamste redenen van onze klanten om voor cloud-oplossingen te kiezen zijn:

  • De vraag-gebaseerde kostenstructuur
  • Het snel op- en afschalen van IT-mogelijkheden
  • Overal uitgebreide netwerktoegang via verschillende media
    .

Onze oplossingen

Axians helpt uw organisatie bij het opzetten en inzetten van efficiënte en veilige cloud solutions die naadloos aansluiten bij uw unieke business model. Uit ervaring weten we dat elke organisatie gedreven wordt door haar eigen business case. Dus, of het nu gaat om oplossingen voor de infrastructuur, platforms of software, we benaderen de cloud solutions volledig vanuit de wetmatigheden van uw organisatie. Onze cloud solutions verdelen we in:

A solutionPrivate en Public Cloud
Wij helpen organisaties bij de keuze hoe ze hun applicaties en data het best kunnen beheren en ondersteunen. Met een compleet datacenter-oplossingen van private, public tot hybrid cloud.

1920x1240Hybrid Cloud
De hybrid cloud oplossing van Axians combineert de voordelen van private en public clouds door deze te bundelen en stroomlijnen in één cloud solution.

A solutionMicrosoft Office 365
Microsoft Office 365 neemt een vlucht in het bedrijfsleven, onderwijs en de zorg als plaform voor samenwerken in de cloud. Hoe introduceer je dit in je organisatie en hoe maken jullie hier effectief gebruik van? Lees meer

Elastic WorkspaceElastic Workspace
De Elastic Workspace is een flexibele werkplek voor het veilig ontsluiten van interne en externe (SaaS) applicaties naar verschillende typen werkplekken en devices. Applicaties worden overzichtelijk in één omgeving aangeboden, op elk device met maar één keer inloggen. Een hybride oplossing met een ingebouwde cloud roadmap. Lees meer

De voordelen van Axians

Increased cost-efficiencyToegenomen kostenefficiency
Dit bereikt u door een on-demand model te laten implementeren dat voorziet in uw veranderende IT-behoeftes. Doordat u bij Axians alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt, kunt u de productiviteit van uw IT-uitgaven maximaliseren.

ree up your capitalMaak vermogen vrij
Door uw IT-voorzieningen uit te besteden, kunt u vermogen vrij maken om te investeren in uw kernactiviteiten. Bovendien kan Axians, als cloud provider, uw IT-voorzieningen laten werken via een gedeelde pool.  Resultaat: we brengen uw efficiency op een hoger niveau.

Access elastic IT capabilities Gebruik schaalbare IT-voorzieningen 
Door onze cloud services kunt u IT-voorzieningen op- en afschalen naargelang de behoefte van uw organisatie. Dit kan een groot voordeel zijn als u snel moet reageren op wisselvallige marktomstandigheden of als u snel optimale voorwaarden moet realiseren voor innovatieve projecten.

Improve mobility and usabilityVerbeter de mobiliteit en bruikbaarheid
Door cloud services kunnen gebruikers altijd, overal en met elk medium toegang verschaffen tot systemen. Daardoor ontstaat er een werkelijk mobiele en gebruikersvriendelijke werkomgeving.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?